Eriksberg Hotell & Safaripark blir en del av Countryside Hotels

Nu blir prisbelönta Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge en del av Countryside Hotels, som samlar över 35 hotell runt om i Sverige. Anläggningen, som inrymmer både Nordens största safaripark och Blekinges bästa restaurang, vill på detta sätt bredda sitt erbjudande och nå nya målgrupper.

Eriksberg Hotell & Safaripark blir en del av Countryside Hotels

” I och med att vi bygger fler hotellrum vill vi bredda vår marknad och nå ut till nya gäster tillsammans med Countryside Hotels som arbetar med unika hotell och prioriterar bemötande, äkthet, hållbarhet och bra mat. Vi tror mycket på detta samarbete då Countryside Hotels marknader sammanfaller med våra målgrupper,” säger Åsa Olsson, försäljnings- och marknadschef på Eriksberg Hotell & Safaripark.

Countryside Hotels samlar över 35 hotell i Sverige och gör det möjligt för unika hotell i natursköna miljöer att lära av varandra och nå ut till fler, både i Sverige och andra länder. Eriksberg Hotell & Safaripark blir ett viktigt tillskott för organisationen.

”Vi är oerhört glada över att välkomna Eriksberg till Countryside Hotels, det är verkligen en upplevelse utöver det vanliga. Vi ser en mycket stor efterfrågan på unika koncept och Eriksbergs framgångsrika satsningar på förstklassigt boende, gastronomi och safariupplevelser får nu möjlighet att nå ut till ännu fler svenska och utländska besökare,”säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.

Störst i Norden

Med 925 hektar har Eriksberg ett av norra Europas vilthägn och Nordens största safaripark. Inom området finns bland annat vilda djur som kronvilt, dovvilt, vildsvin, mufflon, visenter och davidshjort. Den året runt öppna anläggningen kombinerar djur, natur, logi och gastronomi till en helhetsupplevelse som främjar naturliv, mångfald och avkoppling.

Eriksberg bjuder också på smakupplevelser utöver det vanliga, med både Visenten som är Blekinges bästa restaurang och omnämnd i White Guide, och restaurang Havsörnen där gäster kan njuta av lokala råvaror och smaker. Dessutom har hotellet tillgång till viltkött från den egna gården och nära 9000 utvalda flaskor i den stora vinkällaren. På området kan besökare också njuta av gårdsbutiker med småskaligt tillverkade produkter.

Eriksberg Hotell & Safaripark

Lyxiga naturupplevelser

Boendet är något extra med afrikanska lodger som blickar ut över naturlivet. Här finns möjlighet att koppla av i naturen och i hotellets relaxavdelning med varma bad utomhus med utsikt över savannen. Den unika upplevelsen ligger bland annat bakom att Eriksberg utsågs till Norra Europas lyxigaste naturreservat av World Luxury Hotel Awards för några år sedan.

”Med djur, natur, logi och gastronomi kan Eriksberg erbjuda något helt unikt, som både möter människors behov av nya upplevelser och avstressande rofylld miljö,” säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev