Fredriksborg blir en del av Countryside Hotels

Fredriksborg Hotell

Fredriksborg Hotell och Restaurang är ett inbjudande och trivsamt hotell med bra mat i en mycket vacker och historiskt intressant miljö.

Läget på Norra Värmdö är perfekt och vi är glada att hotellet nu väljer att bli en del av Countryside Hotels, säger Bibi Rydbacken, marknadschef på Countryside Hotels.

Den positiva trenden håller i sig

Förra året valde åtta privatägda hotell att bli en del av Countryside Hotels och den positiva trenden håller i sig. Det senaste hotellet som nu går med är Fredriksborg Hotell & Restaurang på Norra Värmdö som öppnade sommaren 2013 och ägs av Eva och Thomas Persson som bor på Värmdö och bland annat även driver Prinsens Kök på Waldemarsudde.

Hotellet har ett tiotal hotellrum, restaurang, orangeri, bryggservering och en unik lokal i fästningen för olika evenemang. Hela anläggningen har fått ett nytt liv i byggnader från 1700-talet efter varsam renovering som genomförts av Statens Fastighetsverk. I dagarna blev restaurangen listad i White Guide och därmed har Countryside Hotels hela 28 listade anläggningar i den prestigefulla ”restaurangbibeln”.

– Det känns givetvis roligt att vi blir en del av Countryside Hotels och får möjlighet att dra nytta av fördelarna som kommer med en anslutning. Det är strikta kriterier för att få vara medlem och jag är stolt över att vi på så kort tid uppfyllt dessa på ett bra sätt, säger Carl-Fredrik Lindner, vd Fredriksborg Hotell & Restaurang.

Countryside Hotels grundades 1983 och består av ca 45 hotell från Skåne i söder till Hälsingland i norr.

Kontakt för mer information & bilder

Bibi Rydbacken, Countryside Hotels, bibi.rydbacken@countrysidehotels.se t. 0708-96 18 11
Carl-Fredrik Lindner, vd Fredriksborg Hotell & Restaurang, cf@fredriksborghotel.se t. 0708-88 77 96

Facebook
Twitter
LinkedIn

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev