”Du kommer att fyllas av energi och glädje”

Emma Igelström

En helg fylld av hälsa, livsglädje och välmående. Så sammanfattar Emma Igelström sina helger på Countryside Hotels med start 13-14 juni. Här berättar hon mer om vad du kan förvänta dig.

Fyra VM-guld, ett VM-silver, tolv EM-guld och första kvinnan någonsin under 30 sekunder på 50 meter bröstsim. Men alla prestationer väger lätt mot Emma Igelströms resa. Efter att ha tagit sig igenom ätstörningar, depressioner och alkoholism har hon vunnit den rikaste lärdomen: Att vara nöjd med sig själv.

Tillsammans med Countryside Hotels är hon nu aktuell i deras koncept Countryside Living där hon med sitt nya företag Girls Wellness Academy kommer att hålla föreläsningar och bjuda på en vitamininjektion för kvinnor i alla åldrar och fysiska förutsättningar. Under helgen kombineras träning, yoga och god mat med konsten att skapa balans i livet.

– Mina helger med Countryside Living innehåller mycket skoj, svett, gemenskap, styrka och skratt! Jag vill sprida träningsglädje och livskvalitet för så många tjejer som möjligt. Det är målet med Girls Wellness Academy, säger Emma Igelström.

Vad kommer du att ta upp under föreläsningarna?

– Att hitta balansen i sitt eget liv. Där är träningen väldigt viktig, men det är också viktigt att den inte blir kravfylld. Hitta dina egna mål efter dina förutsättningar och utmana dig själv utifrån den nivån du är på.

Har du besökt några av Countryside Hotels tidigare?

Körunda i Södermanland, där den första träningshelgen i juni kommer hållas, har jag bland annat varit på. Det är ett helt fantastiskt område. Där kommer du också ha möjlighet att prova på open water swim med mig. Det är något många vill prova, men kanske inte riktigt vågar göra själva. Nu får du chansen att göra det med en grupp likasinnade.

Vad hoppas du att deltagarna tar med sig efter helgen?

– Att man har vågat utmana sig själv utifrån den nivån man är på och får en tankeväckare för att skapa sitt eget välmående i livet.

Personligen ska Emma Igelström genomföra en Iron Man i augusti. En triathlontävling som täcker 3,86 kilometer simning, direkt följt av 180 kilometer cykling och ett maraton.

– Det ska bli superkul, men det är ändå glädjen som står i fokus. Jag tror det är viktigt att sätta upp mål, sedan behöver det inte vara Iron Man. Jag tror alla kan ha sitt eget Iron Man, du mår bra av det för motivationens skull.

Låter detta som något för dig?

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev