Gästis i Åhus blir del av Countryside Hotels

Gästis i Åhus blir del av Countryside Hotels

Countryside Hotels har tagit fram en topplista på vad privatresenären söker när de bokar hotell i Sverige. Senaste tillskottet, Åhus Gästgivaregård ”Gästis” som nu blir en del av Countryside Hotels, ligger helt rätt i sitt koncept.

– Åhus Gästgivaregård blir ett perfekt tillskott för Countryside Hotels. Maten, läget vid havet och den genuina gästfriheten gör att den som besöker Gästis en gång gärna kommer dit igen, säger Bibi Rydbacken, marknadschef Countryside Hotels.

Efterfrågan på weekendpaket är stor.  70 % av alla bokningar som bokas på Countryside Hotels hemsida, är weekendpaket. De fem mest bokade kategorierna för hotellpaket förra året var:

1. Slott- och herrgårdsweekend
2. Romantisk weekend
3. Sommarpaket
4. Jul- och nyårspaket
5. Spapaket

– Vi ser också en snabbt ökande efterfrågan på paketerade aktiviteter och naturupplevelser så som tränings- och cykelhelger, vandring, fiske och jakt,säger Bibi Rydbacken, marknadschef Countryside Hotels.

hotellen inom Countryside Hotels är maten en stor del av upplevelsen. I Skåne är samtliga av organisationens sju skånska hotell med i den prestigefulla ”restaurang-bibeln” White Guide. Även Åhus Gästgivaregård är med i årets utgåva med 65 poäng.

Åhus Gästgivaregård erbjuder en romantisk miljö

Åhus Gästgivaregårds ägare Therese och Anders Nilsson, erbjuder en romantisk miljö och satsar på sitt ”Gästis” med hela hjärtat. I restaurangen serveras bara omsorgsfullt utvalda råvaror och anläggningen håller på att rustas upp steg för steg. Therese har varit i hotellbranschen många år. Hon har tidigare arbetat på Karlaby Kro och nu närmast drivit Tomarp Gårdshotell tillsammans med maken Anders. Anders Nilsson började sin yrkeskarriär som ingenjör och datatekniker men bytte bana och förverkligade drömmen om att äga och driva ett hotell. Paret tog över Åhus Gästgivaregård i januari 2013.

– Att bli en del av Countryside Hotels var ett självklart val för oss. När vi drev Tomarp Gårdshotell fick vi verkligen kvitto på att det är viktigt att tillhöra en kedja även för oss som har privatägda hotell, säger Anders Nilsson, vd och ägare Åhus Gästgivaregård.

Åhus Gästgivaregård blir Countryside Hotels sjunde anläggning i Skåne och ansluter sig därmed till Brösarps Gästgiveri, Karlaby Kro, Tomarp Gårdshotell, Häckeberga Slott, Idala Gård och Ängavallen.

Kontakt för mer information och bilder

Bibi Rydbacken, Countryside Hotels, bibi.rydbacken@countrysidehotels.se t. 0708-96 18 11
Anders Nilsson, VD och ägare Åhus Gästgivaregård t. 044-28 90 50

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Välkommen till Countryside Hotels nyhetssida!

Här kan du läsa våra senaste pressmeddelanden och vad som händer i vår organisation.

Hotellrum på Wirsbo Herrgård

Senaste nyheterna

Pssssssst! Countryside Hotels i White Guide

Klicka på ”Matupplevelser” för att se vilka hotell inom Countryside Hotels som placerades sig höst i 2017 års upplaga av ”restaurang-bibeln” White Guide.

Får vi bjuda på en natt?

Bo vid 5 tillfällen, vi bjuder på den sjätte natten.