Gysinge Herrgård blir del av Countryside Hotels

Nyrenoverade Gysinge Herrgård i Gästrikland blir nu en del av Countryside Hotels. Med Gysinge Herrgård stärker Countryside Hotels erbjudandet i södra Norrland och målet är att nå ut med Gysinge Herrgård till fler potentiella gäster i och utanför Sverige.

Gysinge Herrgård

”Det finns en stor efterfrågan på weekendvistelser i Gästrikland, som ligger på lagom weekendavstånd från städer som Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle och därför är vi oerhört stolta över att Gysinge Herrgård nu blir en del av Countryside Hotels,” säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.

”Fler kommer nu kunna inspireras av de vackra bruksmiljöerna och nationalparken och sen somna gott till Dalälvens brus.”

Gysinge Herrgård ligger vid Dalälven i bruksorten Gysinge, drygt fem mil söderut från Sandviken. Det är ett anrikt hotell med anor från 1600-talet och fantastisk natur med Färnebofjärdens nationalpark runt knuten. Hotellet har nyligen renoverats och satsar på att erbjuda gästerna en rofylld och spännande miljö. I Orangeriet serveras vällagad mat från lokala producenter och precis intill Dalälven erbjuds Café Udden.

”Vi har länge haft ögonen på Countryside Hotels och de fina slott och herrgårdar som finns i sammanslutningen,” säger Mikaela Grundström, VD Jula Hotell AB som driver Gysinge Herrgård. 

”Gysinge Herrgård har stått inför en nystart och för att öka vår synlighet och få fler svenska och utländska weekend- och sommargäster har vi sökt en samarbetspartner. Countryside Hotels är det självklara valet för oss, Gysinge Herrgård passar väl in bland övriga anläggningar och vi ser fram emot att jobba tillsammans med Countryside och de andra hotellen.”

Läs mer om Gysinge Herrgård.

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev