Högbo Brukshotell blir en del av Countryside Hotels

Uppladdad till Högbo Brukshotell blir en del av Countryside Hotels

– Högbo Brukshotell har allt som våra gäster efterfrågar. Ett stort utbud av aktiviteter och riktigt bra mat i en vacker och historisk miljö. Hotellet blir vårt största hotell och är ett starkt tillskott, säger Bibi Rydbacken, marknadschef på Countryside Hotels.

Högbo Brukshotell i Sandviken utanför Gävle blir från och med 1 mars en del av Coutryside Hotels. Med sina 109 rum och sviter blir Högbo Brukshotell det största hotellet inom Countryside Hotels och organisationens 44:e medlemsanläggning. På hotellet arbetar idag 55 personer. Högbo Brukshotell har 64 poäng i ”restaurang-bibeln” White Guide. Är officiellt Vasaloppscenter och har kapacitet att arrangera möten av alla slag för grupper upp till 200 personer.

– Vi har varit starka på privatmarknaden under många år, där vi arbetat framgångsrikt med paketering av bland annat spa, golf, längdskidåkning och cykling. Det här blir ett viktig steg för oss i målet att få fler privatresenärer att upptäcka hotellet och den unika bruksmiljön, säger Tomas Lindqvist, hotelldirektör på Högbo Brukshotell.

Högbo Brukshotell kombinerar unik, svensk kulturhistoria med fina möjligheter för den som söker en aktiv weekend eller hotellvistelse. Som gäst får man tillgång till hotellets eget SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk. Det finns också möjlighet att hyra kanot eller cykel och vintertid går det bra att åka skidor i ett konstfruset skidspår.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev