Countryside satsar på juligaste hotellrummet

Med bara några veckor kvar till jul lanserar Countryside Hotels årets juligaste hotellrum. På fem hotell runt om i landet kommer svenskar kunna boka hotellrum med julinredning som verkligen innehåller extra allt i juldekorationsväg.

Countryside satsar på juligaste hotellrummet

”Vi går all-in den här julen, vilket så klart inte passar alla, men för den som verkligen gillar julen erbjuder vi någonting unikt, långt ifrån det avskalade och stilrena, här är extra allt som gäller och bilderna talar sitt tydliga språk,” säger Anna Övergaard, Marknadschef på Countryside Hotels.

De fem hotellrummen med temat ”all-in Christmas” går att boka från och med nu och fram till jul via Countryside Hotels hemsida. Rummen har designats av hotellens medarbetare med instruktionerna att inte hålla tillbaka på något sätt.

”En del svenskar kan inte få nog av julen och det är dessa människor vi vill nå med våra gränslöst dekorerade julrum, även om vi förstås hoppas att vi inte tagit i för mycket och bidrar till nån sorts överdos,” säger Anna Övergaard.

De medlemshotellen som erbjuder rummen är Eriksbergs Hotell & Safaripark, Villa Brunnby, Aspenäs Herrgård, Brösarp Gästgifveri och Villa Sjötorp. Det tillkommer ingen extra kostnad för gäster som väljer julrummen i sin bokning.

”Enligt uppgift finns det också svenskar som inte älskar julen och vi kommer så klart också kunna erbjuda normala rum till dessa under den här perioden där det mysiga, lyxiga och stilfulla står i centrum, precis som det alltid gjort,” säger Anna Övergaard.

Få mer information om hur man bokar julrummen

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev