Thomas och Eva – mest romantiska svenskarna 2017

Tävlingsregler på Countryside hotels

Countryside Hotels, medlemsorganisationen för hotell runt om i Sverige, har sammanställt statistik från senaste årets bokningar för att se vilka som är mest benägna att boka en romantisk weekend. Resultatet visar att män som heter Thomas och kvinnor som heter Eva är mest benägna att boka en romantisk weekend med sin partner.

”Har du en partner som heter Thomas eller Eva säger vår statistik att det är mer sannolikt att det väntar en romantisk helg för er nån gång i framtiden,” säger Anna Madsen, marknadsansvarig på Countryside Hotels.

”Men alla som har partners med andra namn kan känna sig trygga med att massor med människor med andra namn givetvis också bokar romantiska weekends för sig och sin partner.”

Topplista, mest romantiska männen 2017

1. Thomas
2. Peter
3. Anders

Topplista, mest romantiska kvinnorna 2017

1. Eva
2. Maria
3. Lena

”Detta är givetvis inte en vetenskaplig dom eftersom det finns tusentals sätt att var romantisk mot sin partner, men i dessa Tinder-tider kanske man ska tänka sig för en extra gång innan man svajpar bort en Eva eller Thomas,” säger Anna Madsen.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Välkommen till Countryside Hotels nyhetssida!

Här kan du läsa våra senaste pressmeddelanden och vad som händer i vår organisation.

Hotellrum på Wirsbo Herrgård

Senaste nyheterna

Pssssssst! Countryside Hotels i White Guide

Klicka på ”Matupplevelser” för att se vilka hotell inom Countryside Hotels som placerades sig höst i 2017 års upplaga av ”restaurang-bibeln” White Guide.

Får vi bjuda på en natt?

Bo vid 5 tillfällen, vi bjuder på den sjätte natten.