Nyrenoverat hotell blir del av Countryside Hotels

Hotel Montagne som har anor sedan 1800-talet och ligger en bit utanför Örebro blir nu en del av Countryside Hotels. Hotellet har genomgått en större renovering och slår officiellt upp portarna den första maj 2023. Redan nu har man dock blivit en del av medlemsorganisationen Countryside Hotels.

Hotellrum på Hotel Montagne

”Medlemsägda Countryside Hotels var vårt förstahandsval när vi sökte samarbete i samband med att vi slår upp portarna för det nyrenoverade hotellet, och vi ser fram emot erfarenhetsutbyte med andra som verkat länge i branschen,” säger Johan Lundh, delägare och vd på Hotel Montagne.

Hotellet ligger i hjärtat av den gamla bruksorten Åmmeberg, en bit utanför Örebro. Hotellet har funnits sedan 1862 och tidvis varit både hotell och casino för utländska tjänstemän som besökt den gruva som finns i byn.

Renoverats från grunden

Nu har hotellet renoverats från grunden för att skapa ett boutique-hotell som erbjuder en familjär känsla och ska locka både de som söker ett aktivt äventyr med exempelvis sportfiske, golf eller vandring och de som önskar dagar med avkoppling och härlig atmosfär.

”Vi är oerhört glada över att vara förshandsvalet för Hotel Montagne, deras omsorgsfullt inredda rum som alla är olika, passar perfekt in hos oss och det som våra gäster önskar, så vi ser mycket fram emot resan tillsammans,” säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.

Slår upp portarna i vår

Hotellet som har 12 rum och 31 bäddar slår officiellt upp portarna den 1 maj, men kommer ta emot en del konferensgrupper redan i april. Gäster kommer då också kunna njuta av den nya matsalen och uteplatsen för 50 personer med utsikt över sjön som ligger precis vid hotellet.

”Precis som de andra hotellen i Countryside Hotels älskar vi att erbjuda våra gäster en unik upplevelse i en lantlig miljö. Tillsammans med de andra hotellen kommer vi kunna inspirera varandra med nya perspektiv och vi ser fram emot att fortsätta jobba mot att skapa det där lilla extra för våra gäster, en vision med själ och hjärta som delas av våra vänner inom Countryside Hotels”, säger Johan Lundh.

Läs mer om Hotel Montagne här.

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev