Västkusthotell blir del av Countryside Hotels

Hotell Två Skyttlar

Natursköna hotell och konferensanläggningen Två Skyttlar blir nu en del av Countryside Hotels, som samlar flera av Sveriges ledande hotell och herrgårdar. Med attraktivt läge i Västsverige och många typer av aktivitetserbjudanden passar Två Skyttlar väl in i Countryside Hotels utbud.

”Countryside Hotels hade en mycket stark avslutning på 2019 med 19 procent fler bokningar i december,” säger Anna Övergaard, marknadsansvarig på Countryside Hotels. ”Samtidigt som vi nu blickar mot 2020 kan vi välkomna Två Skyttlar in i organisationen och mycket talar för att det kommer bli ett mycket bra år.”

Två Skyttlar ligger mitt i Västsverige nära både Göteborg och Borås och omgivs av sjöar, ängar och skog. Hotellet har funnits i samma ägarfamilj sedan 1986 och ägarna ser stora möjligheter med att bli en del av Countryside Hotels.

”Countryside Hotels ger oss möjlighet att nå ut till fler, både i Sverige och internationellt,” säger Malin Vesterteg på Två Skyttlar. ”Vi ser nu fram emot att vara med och utvecklas tillsammans med de andra hotellen i organisationen.”

Samtidigt som Två Skyttlar lockar många besökare som njuter av det natursköna läget och de många aktivitetspaketen, är hotellet också en av Västsveriges ledande konferensanläggningar, med kapacitet att hantera många olika typer av möten.

”Alla som haft förmånen att besöka Två Skyttlar fångas av lugnet och den vackra naturen,” säger Anna Övergaard. ”Just kombinationen av att få andas ut och kunna njuta av allt från utomhusspa till skogspromenader gör att många återkommer gång efter gång.”

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev