Sagoslott ansluter sig till Countryside Hotels

Nu blir sagolika slottet Lejondals medlem i Countryside Hotels. Slottet, som är beläget i Bro norr om Stockholm, har under året renoverats med omgjorda rum, lokaler och ny relaxavdelning. Slottet, som ofta benämns som ett sagoslott, hoppas nu nå ut till fler weekendgäster och även utländska besökare.

”Även om slottet funnits sedan 1800-talet har det alltid funnits en nyfikenhet att utvecklas och med Countryside Hotels får vi möjlighet att få fler att upptäcka vår unika slottsmiljö,” säger Robert Gynne, Destinationsdirektör, Lejondals Slott.

Nära storstaden

Lejondals Slott är vackert beläget vid Lejondalsjön utanför Bro i uppland och det natursköna läget erbjuder goda möjligheter till både avkoppling och aktiviteter. Byggnaderna är gjorda i så kallad Wasa-stil och ser sagolikt ut med sin tegelröda färg och vackra slottstorn.

”Det är en miljö som ger många gäster kungliga drömmar och vi ser en stor efterfrågan på speciella upplevelser som detta nära storstadsområdena,” säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.

Världens största samling

Förutom renoveringarna som gjorts av rum och den nya relaxavdelningen, håller slottet även på att bygga upp världens största samling av svenska ginsorter. Dessutom erbjuds gäster en omfattande samling av tesorter som man kan testa och även köpa med sig hem. Det engelska temat återfinns också i vissa av de renoverade miljöerna, som skapats inspirerat av den engelska kolonialstilen.

”Vi är glada över att bli medlem i Countryside Hotels och få möjligheten att nå fler svenskar och fler besökare från andra länder, som vill uppleva en weekend utöver det vanliga på vårt sagolika slott,” säger Robert Gynne på Lejondals Slott.

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev