Countryside Hotels stärker upp i Stockholm – med Skytteholm Hotell

Skytteholm hotell

Det sker en stadig ökning av svenskar som bokar helgövernattningar, och särskilt i Stockholmsområdet är efterfrågan tydlig på alternativ i närområdet. Därför har Countryside Hotels fokuserat särskilt på att stärka upp utbudet i Stockholmsregionen och nu blir Skytteholm Hotell på Ekerö en del av medlemsorganisationen.

”Skytteholm Hotell ligger på perfekt avstånd från city, lagom långt bort för att komma undan stadens brus, men ändå nära nog att snabbt ta sig dit,” säger Anna Madsen, marknadsansvarig på Countryside Hotels. ”Dessutom har hotellet ett erbjudande som ligger rätt i tiden med mat inspirerad av natur och säsong och ett rejält utbud av aktiviteter.”

Drivs av Stockholm Meeting Selection

Skytteholm Hotell ägs av Konsumentföreningen Stockholm och drivs sedan 2018 av Stockholm Meeting Selection. Hotellet har 74 rum, varav 1 bröllopssvit, och flera av rummen har utsikt över Mälaren. Dessutom finns en fantastisk strandpaviljong med sjöbastu precis vid vattnet.

”På Skytteholm serverar vi det bästa av Sverige och tar fasta på svenska detaljer, almanackans dagar, på svenska maträtter och fika förstås! Här kan våra gäster njuta av lugnet eller aktivera sig med allt från golf, bastu & bad till friluftsliv och trädgårdsspel. I vår park finns även världens tredje största samling av Carl Milles skulpturer att beskåda” säger Lotta Ahlin, hotelldirektör på Skytteholm.

Konsumentföreningen Stockholm äger också intilliggande Mälarö Golfklubb, och gäster kan boka paket som innehåller både övernattning, mat och en runda på banan. Golfbanan har 27 hål och har utsetts till en av de bästa i Stockholm. De goda dräneringsförutsättningarna gör ofta att banan öppnar först och stänger sist i Stockholmsområdet.

Vill nå nya målgrupper

Att bli medlem i Countryside Hotels var ett naturligt steg för Skytteholm Hotell, som satsat mycket på att utveckla sitt erbjudande de senaste åren.

”Countryside Hotels ger oss en ny väg att nå ut till nya målgrupper och även gäster från andra länder att upptäcka oss”, säger Fredrik Utheim, vd för Stockholm Meeting Selection. ”Tillsammans med de andra hotellen kommer vi fortsätta satsa på att utveckla vårt erbjudande och bjuda på inspiration.”

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev