Världens första take away weekend

take away weekend

Fast i hemmet? Nu lanseras världens första take away weekend

Oavsett om det handlar om självisolering, kurering eller jobb i hemmet spenderar många svenskar nu en stor del av sin tid i hemmen. För att bidra positivt till en situation som är tuff för många, har Countryside Hotels tagit fram en kostnadsfri weekendupplevelse som man kan ordna själv i sitt egna hem. Målet är att försöka bidra positivt till en vardag som nu är utmanande för många.

”Vi har följt rapporteringen och sett hur många svenskar blivit tvungna att spendera mer tid än de är vana vid i sina hem,” säger Anna Övergaard, marknadsansvarig på Countryside Hotels.

”Vi har därför försökt se om det är något som vi kan bidra med för att göra situationen lite bättre.”

Heltäckande förberedelser

Utifrån alla erfarenheter från att välkomna svenskar till återuppbyggande weekends, har Countryside Hotels nu satt sam man ett enkelt och kostnadsfritt weekendprogram som kan göras i det egna hemmet. Målet är att skapa lite guldkant i en tuff situation och inkluderar allt från vacker bäddning av sängen till måltider som knyter an till positiva minnen. Dessutom får man vägledning kring aktiviteter som både underhåller och stärker relationen samtidigt som de följer de restriktioner som nu finns i samhället.

”Det är självklart inte alla som känner för att styra upp en weekendupplevelse i det egna hemmet just nu, men genom att erbjuda detta hoppas vi kunna muntra upp en del som börjar känna att det tar emot att vara hemma, och erbjuda något som kan hjälpa till att stärka motståndskraften och uthålligheten i hemmet,” säger Anna Övergaard.

”Med all den erfarenhet vi har känns det naturligt att försöka hjälpa till.”

Så går det till

Upplägget är kostnadsfritt, med alla instruktioner tillgängliga via Countryside Hotels hemsida.

Take away weekend, inkluderar:

  • Bädd- och klädinstruktioner
  • Instruktioner för hemmaspa
  • Lunch- och middagsinramning
  • Lyssnarpromenad
  • Parövningar

Allt material nås här:

Countryside Hotels Take Away Weekend

”Vi har genom åren haft förmånen att glädja många svenskar över en helg och även om vi står inför tuffa samhällsutmaningar så vill vi fortsätta hitta sätt att bidra på ett positivt sätt i människors vardag, och detta kanske kan vara ett litet sätt,” säger Anna Övergaard.

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev