Västanå Slott blir del av Countryside Hotels

Västanå slott

Västanå Slott i Gränna är nya medlemmar i Countryside Hotels, som därmed utökar sitt erbjudande i regionen till jakt- och golfintresserade gäster med höga krav på boende och mat. 

Västanå Slott stod färdigt 1590 och har funnits i familjen von Otters ägo sedan 1785. Idag drivs hotellet av den nionde generationen von Otter; Fredrik & Catharina. Hotellverksamheten grundades 1948 av Fredriks farfar och var det första slottshotellet i Sverige.

– Vi på Västanå ser fram emot att samarbeta med Countryside Hotels då vi känner att de representerar en noga utvald samling anläggningar som speglar vår verksamhet, säger Fredrik von Otter.

Bibi Rydbacken, marknadschef på Countryside Hotels säger: ”Västanå Slott är ett starkt tillskott för att vi ska kunna möta den ökande efterfrågan på jaktmöjligheter från våra gäster. Vi har också saknat hotell i denna region och är väldigt nöjda med rekryteringen. 

Förutom jakthelger och intensivkurser i jägarexamen, erbjuder Västanå Slott golfpaket med Gränna Golfklubbs första tee 150 meter från slottsentrén. En tennisbana finns på området för hotellets gäster, liksom Västanå naturreservat med den djupa ravin som skapats av Röttleån och utgör ett spännande utflyktsmål för såväl stora som små.

Hotellets läge, tre mil norr om Jönköping och strax söder om Gränna, gör det till en bra mötesplats att samla tillresande för bröllop, fester, konferenser eller möten. De 20 hotellrummen är fördelade både i själva slottet och i flyglarna.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Välkommen till Countryside Hotels nyhetssida!

Här kan du läsa våra senaste pressmeddelanden och vad som händer i vår organisation.

Hotellrum på Wirsbo Herrgård

Senaste nyheterna

Pssssssst! Countryside Hotels i White Guide

Klicka på ”Matupplevelser” för att se vilka hotell inom Countryside Hotels som placerades sig höst i 2017 års upplaga av ”restaurang-bibeln” White Guide.

Får vi bjuda på en natt?

Bo vid 5 tillfällen, vi bjuder på den sjätte natten.