Wallby Säteri blir del av Countryside Hotels

Wallby säteri

Wallby Säteri i Skirö utanför Vetlanda, är Countryside Hotels senaste medlemshotell och organisationens femte anläggning i Småland. Området kallas i folkmun för ”Astrid Lindgren-land” och hela miljön kring hotellet är som hämtad från någon av hennes sagor.

Bibi Rydbacken, marknadschef på Countryside Hotels säger: ”Vi är mycket glada för allt som tillskottet av Wallby Säteri innebär – både som komplement till våra övriga anläggningar i regionen och som en ny stark aktör till Countryside Hotels.

Magnus Nyman, som tillsammans med sin familj äger Wallby Säteri sedan 2000 och även driver ett aktivt jord- och skogsbruk samt en veterinärklinik på området, säger: ”Jag tycker att det skall bli jättekul att få vara med i denna hotellgrupp med fantastiska hotell från norr till söder, och nu också i lilla Skirö!

Astrid Lindgrens Värld ligger bara några mil från hotellet. I samband med höstlovet erbjuder Wallby Säteri ett familjepaket med boende, höstmarknad på Astrid Lindgrens Värld och teaterföreställning för hela familjen på hotellet med bland andra Romeo & Julia-kören från Dramaten.

Andra tider under året erbjuder Wallby Säteri en mängd upplevelser som till exempel Guldvaskning, Kräftfiske, besök i Glasriket och gammaldags julbordshelger. Och förstås hotellpaket med entré till Astrid Lindgrens Värld.

Herrgården har anor från 1300-talet och används för möten, konferenser och middagar för upp till 80 personer. De 19 hotellrummen ligger i charmiga stugor som kantar en idyllisk boendelänga på ägorna.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Julpaket på Ulvsby Herrgård

Så tänker par kring julen

En ny undersökning från Countryside Hotels visar att fler än var tredje par tycker att relationen blir bättre under julen, samtidigt som stress påverkar romantiken.

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev