Kategori: Recept
Matupplevelsen på våra hotell är mycket viktigt för oss. Ledord som närodlat, hälsosamt och överraskande präglar våra hotells kök och köksmästare.
Vi vill gärna dela med oss av våra fantastiska kockars kokkonst och här kan ni ta hem en del av Countryside Hotels genom recept från hotellen som vi kontinuerligt lägger upp här. Dessutom delar vi med oss av smarriga recept från vår samarbetspartner recept.se.
Varsågoda och bon appetit!
Minisemlor med tryffel, kola eller lakrits
Detta supegoda recept på Minisemlor med olika fyllningar kommer från våra vänner på recept.se. Fyll dina semlor med tryffel, kola eller lakrits. Perfekt att bjuda
Recept på lakritskolapaj med blåbärsmaräng
Receptet på dessa lika läckra som vackra Lakritskolapaj med blåbärsmaräng är från våra vänner på recept.se Författare av receptet är Elisabeth Johansson. Det här behöver du för
3 sorters müsli du gör enkelt hemma
Det här receptet 3 sorters müsli kommer från våra vänner på recept.se Frögranola Sätt ugnen på 150°. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Värm
Nougatmousse från Söderköpings Brunn
Här får du ett supergott recept på Nougatmoussetårta från våra vänner på Söderköping Brunn. Receptet räcker till 1 form. Ingredienser till botten Så här gör
Saffranspannkaka från Villa Källhagen
Mathias Emilsson, Food & Beverage Manager på Villa Källhagen, bjuder här på ett recept på en smarrig saffranspannkaka till julbordet. Den passar också perfekt att
Grön sparris med tryffelhollandaise och pocherat ägg
Här delar vi med oss utav ett fantastiskt gott recept på grön sparris med tryffelhollandaise och pocherat ägg. Lycka till och smaklig måltid! Detta recept
Ballotine på majskyckling med spetskål, murklor och salladslök
Det här receptet kommer från Villa Gransholm i småländska Gemla. Detta recept räcker till 4 portioner. Ballotine på majskyckling Parera bröstfiléerna, skär ett snitt nästan
Grillad röding med ugnsbakade betor och inlagd fänkål
Laga en underbart god grillad röding med ugnsbakade betor och inlagd fänkål. Detta supergoda recept kommer från vårt medlemshotell Tällbergsgårdens Hotell i Dalarna. Grillad röding
Chokladganache med hallonmousse
Hallon och choklad i kombination är alltid gott. Och lite extra gott blir det i den här härliga Chokladganachen med hallonmousse. Receptet kommer från Tällbergsgården, vars ägarfamilj i
Rickard Halleröds chokladtryfflar
Choklad är verkligen en råvara och ett levande material som är helt fantastiskt att arbeta med och njuta av. Att välja några av sina favoritbitar
Matjesillbakelse
Här delar vi på Countryside hotels med oss av ett fantastiskt recept på en Matjesillbakelse. Hoppas att det smakar! Räcker till 8 portioner. Så här
Stekt rödingfilé med soltorkad tomat- och basilikasmör samt smörstekta kantareller
Detta recept på stekt rödingfilé kommer från Fryksås Hotell & Gestgifveri i Dalarna. (Räcker till 4 portioner) Stekt rödingfilé Stek rödingfiléerna i rikligt med smör