3 romantiska getaways inför Alla hjärtans dag

Vandra hand i hand i stjärnljuset, upplev en smakresa och få ro utanför vardagens bestyr med romantiska getaways. Att ta tid för varandra och visa uppskattning är något vi önskar att fler prioriterade.

Romantiska getaways inför Alla hjärtans dag

Och snart är ju årets mest romantiska dag här! Varför inte slå på stor och överraska din älskling med en Alla hjärtans dag weekend på hotell? Ta med dig din partner på en romantisk weekend, njut och spendera tid med den du älskar i lugn och ro.

Vi har listat 3 romantiska platser, perfekta för romantiska getaways på Alla hjärtans dag.

1. Fredriksborg Hotell – Det bästa av två världar

Hotellrum på Fredriksborg Hotell

Ett stenkast från huvudstadens puls, vid Värmdös vackra skärgårdslandskap ligger Fredriksborg Hotell. Fredriksborgs stora fästning har sina anor kvar i hotellet och är idag ett statligt byggnadsminne. Den romantiska atmosfären stärks av de idylliska omgivningarna.

Med sjöutsikt kan du vakna upp i lugn och ro. Vill du spendera tid i storstaden för att sedan landa i lugnet kan du enkelt göra det då Fredriksborg endast ligger en halvtimme från Stockholm.

Boka er romantiska getaway

2. Villa Gransholm – Romantik på disponentvis

Åk på romantisk getaway till Villa Gransholm

Lantligt belägen ligger denna över 100 år gamla disponentvilla. Med sina tinnar och torn gör den ett mäktigt första intryck när du öppnar grinden till dess trädgård.

Här sover du i charmigt och individuellt inredda gästrum i gammal stil.

Efter att du avnjutit en god måltid i den vackra matsalen kan du avrunda dagen med en promenad i den prunkande parken.

Boka er romantiska getaway

3. Villa Sjötorp – Perfekt för romantiska getaways

Romantisk getaway på Villa Sjötorp

Att västkusten har en aura av romantik vet nog de allra flesta. Platsen vid havet med den omtalade maten och vackra vyerna bäddar för romantiska getaways. Vid västkusten finns ett hus, som från en början var ett kollektiv av folk som ville bevara det mystiska gamla huset.

Ryktet spred sig om huset vid havet och idag är det ett hotell med vackra utsikter, god mat och fantastisk service. Villa Sjötorp, som huset heter, ligger i Uddevalla kommun. Tack vare sin underbara omgivning finns alla möjliga aktiviteter i närheten.

Krispiga promenader vid villans omgivningar, museum eller dagsutflykter till Göteborg. Härifrån kan du hitta på det mesta.

Boka er romantiska getaway

Gör det här årets Alla hjärtan dag extra speciell

Spa, avkoppling, romantik, god mat och övernattning. Kan man önska sig något annat mitt i kalla februari? Ett romantisk hotellpaket är den perfekta presenten för att göra denna dag extra speciell.

Boka ett Alla hjärtans dag-paket

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev