3 romantiska getaways inför Alla hjärtans dag

Vandra hand i hand i stjärnljuset, upplev en smakresa och få ro utanför vardagens bestyr med romantiska getaways. Att ta tid för varandra och visa uppskattning är något vi önskar att fler prioriterade.

Romantiska getaways inför Alla hjärtans dag

Och snart är ju årets mest romantiska dag här! Varför inte slå på stor och överraska din älskling med en Alla hjärtans dag weekend på hotell? Ta med dig din partner på en romantisk weekend, njut och spendera tid med den du älskar i lugn och ro.

Vi har listat 3 romantiska platser, perfekta för romantiska getaways på Alla hjärtans dag.

1. Fredriksborg Hotell – Det bästa av två världar

Hotellrum på Fredriksborg Hotell

Ett stenkast från huvudstadens puls, vid Värmdös vackra skärgårdslandskap ligger Fredriksborg Hotell. Fredriksborgs stora fästning har sina anor kvar i hotellet och är idag ett statligt byggnadsminne. Den romantiska atmosfären stärks av de idylliska omgivningarna.

Att vakna upp med utsikt över sjön, omgiven av stillhet, skapar en magisk inramning för er romantiska tillflyktsort. Om ni vill spendera tid i storstaden för att sedan landa i lugnet kan ni enkelt göra det då Fredriksborg endast ligger en halvtimme från Stockholm. Här får ni det bästa av två världar – stadens livfulla energi och hotellets fridfulla ro.

För de som söker en romantisk oas, där kärlek och historia möts i en förtrollande dans, är Fredriksborg Hotell ett perfekt val. Det här är en plats där varje ögonblick blir en del av er gemensamma historia, och varje ögonkast blir ett kärleksfullt minne.

2. Villa Gransholm – Romantik på disponentvis

Romantisk getaway på Villa Gransholm

Inbäddad på landsbygden, omgiven av stillhet och charm, vilar den över 100 år gamla disponentvillan Villa Gransholm. Med sina karakteristiska tinnar och torn välkomnar den dig med en storslagen elegans när grinden till dess trädgård sakta öppnas.

Här, i denna tidlösa atmosfär, väntar charmiga och individuellt inredda gästrum i en stil som återspeglar svunna tider. Varje detalj andas historia och ger en känsla av att stiga tillbaka i tiden, samtidigt som bekvämligheten och elegansen förblir lika aktuella som någonsin.

Efter att ha njutit av en utsökt måltid i den vackra matsalen, kan du låta kvällen sakta övergå till en romantisk promenad genom den frodiga och vackra parken.

Här får du uppleva en harmoni mellan det förflutna och nutiden, där varje rum är en inkapsling av nostalgisk charm. Välkommen till Villa Gransholm, där tiden står stilla och varje ögonblick blir en väv av romantik och historia.

3. Villa Sjötorp – Perfekt för romantiska getaways

Romantisk getaway på Villa Sjötorp

Att västkusten har en aura av romantik vet nog de allra flesta. Platsen vid havet med den omtalade maten och vackra vyerna bäddar för romantiska getaways. Vid västkusten finns ett hus, som från en början var ett kollektiv av folk som ville bevara det mystiska gamla huset.

Ryktet spred sig om huset vid havet och idag är det ett hotell med vackra utsikter, god mat och fantastisk service. Villa Sjötorp, som huset heter, ligger i Uddevalla kommun. Tack vare sin fantastiska omgivning finns en mängd aktiviteter att utforska i närheten.

Från friska promenader i villans omgivningar till besök på intressanta museer eller dagsturer till det livliga Göteborg – möjligheterna är oändliga. Villa Sjötorp blir inte bara en plats att bo på, utan en port till äventyr och romantik. Oavsett om du föredrar en stillsam vistelse med utsikt över horisonten eller spännande utflykter, kan du upptäcka allt härifrån.

Gör det här årets Alla hjärtan dag extra speciell

Spa, avkoppling, romantik, god mat och övernattning. Kan man önska sig något annat mitt i kalla februari? Ett romantisk hotellpaket är den perfekta presenten för att göra denna dag extra speciell.

Så varför inte överraska din älskling med den perfekta kombinationen av romantik och välbefinnande mitt i vinterns kyla? Ett romantiskt hotellpaket är nyckeln till en dag som kommer att värma era hjärtan och skapa stunder av ren glädje och kärlek.

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev