3 romantiska getaways inför Alla hjärtans dag

Vandra hand i hand i stjärnljuset, upplev en smakresa och få ro utanför vardagens bestyr med romantiska getaways. Att ta tid för varandra och visa uppskattning är något vi önskar att fler prioriterade.

För det har sagts att vi bara behöver tre saker i livet: Något att se fram emot, något att göra och någon att älska. Genom att boka en romantisk weekend tillsammans med den du älskar så har du något att se fram emot och något att göra tillsammans med den du älskar. Vi har listat 3 romantiska platser, perfekt för en mysig weekend på alla hjärtans dag.

Det bästa av två världar

Fredriksborg Countryside hotels

Ett stenkast från huvudstadens puls, vid Värmdös vackra skärgårdslandskap ligger Fredriksborg Hotell. Fredriksborgs stora fästning har sina anor kvar i hotellet och är idag ett statligt byggnadsminne. Den romantiska atmosfären stärks av de idylliska omgivningarna.

Med sjöutsikt kan du vakna upp i lugn och ro. Vill du spendera tid i storstaden för att sedan landa i lugnet kan du enkelt göra det då Fredriksborg endast ligger en halvtimme från Stockholm.
Boka er romantiska getaway

Romantik på disponentvis

Boka Countryside break på Villa Gransholm

Lantligt belägen ligger denna över 100 år gamla disponentvilla. Med sina tinnar och torn gör den ett mäktigt första intryck när du öppnar grinden till dess trädgård.

Här sover du i charmigt och individuellt inredda gästrum i gammal stil.

Efter att du avnjutit en god måltid i den vackra matsalen kan du avrunda dagen med en promenad i den prunkande parken.
Boka er romantiska getaway

Romantiska Västkusten

Villa Sjötorp Countryside hotels

Att västkusten har en aura av romantik vet nog de allra flesta. Platsen vid havet med den omtalade maten och vackra vyerna bäddar för romantiska getaways. Vid västkusten finns ett hus, som från en början var ett kollektiv av folk som ville bevara det mystiska gamla huset.

Ryktet spred sig om huset vid havet och idag är det ett hotell med vackra utsikter, god mat och fantastisk service. Villa Sjötorp, som huset heter, ligger i Uddevalla kommun. Tack vare sin underbara omgivning finns alla möjliga aktiviteter i närheten.

Krispiga promenader vid villans omgivningar, museum eller dagsutflykter till Göteborg. Härifrån kan du hitta på det mesta.
Boka er romantiska getaway

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Romantiska hotell i Sverige Countryside hotels

3 romantiska hotell i Sverige

Bjud någon du tycker om på en romantisk hotellweekend! Kom iväg från vardagens bekymmer, koppla av och bara njut av varandras sällskap. Ni behöver inte åka långt för att få en magisk weekend. I det här inlägget tipsar vi om tre romantiska hotell inom Countryside Hotels.

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev