3 romantiska hotell i Sverige

Hösten är en årstid med allt kortare dagar och bitande kyla i väntans tider mot julen. Hösten borde vara en årstid för att sprida lite extra kärlek och omtanke omkring oss, hösten borde vara en årstid att ta hand om oss och dem vi älskar. Så varför inte bjuda någon du tycker om på en hotellweekend på ett av våra romantiska hotell?

Kom iväg från vardagens bekymmer, koppla av och bara njut av varandras sällskap. Ni behöver inte åka långt för att få en magisk weekend. I det här inlägget tipsar vi om tre romantiska hotell inom Countryside Hotels.

Boka paket på romantiska Körunda Hotell

Erbjudande till dig med Ica-kort på Körunda hotell

Intill sjön Muskan, endast 35 min från Stockholm finner du Körunda Hotell. Här bor du med hemma-hos-känsla och närhet till naturen.

För den som golfar finns här prisbelönta Nynäshamns 27-hålsbana alldeles runt hörnet. Går du hellre en promenad finns det många fina stråk att utforska omkring hotellet. Eller varför inte avluta dagen med att njuta av den fantastiska utsikten från bastuflotten och koppla av i relaxen för en stund.

Boka här

Fredriksborg Hotell

Hotellrum på Fredriksborg Hotell

Fredriksborg Hotell ligger vid den stora 1700-tals fästningen med en vacker sjöutsikt. Perfekt att komma undan vardagen och njuta av lugnet och omgivningen. Hotellet har personliga rum och mysiga små matsalar med en hemtrevlig atmosfär.

Ta med någon du vill visa din uppskattning för och njut av god mat med de bästa råvarorna och vackra miljöer. I paketet ingår 2 glas mousserande, Choklad och 3-rätters middag.

Boka här

Boka en weekend på Hennickehammars Herrgård

Boka en romantisk weekend på Hennickehammars Herrgård

I de vackra naturen utanför Filipstad i Värmland ligger den idylliska herrgården Hennickehammar. Omgiven av en egen sjö och naturnära atmosfär kan du och en betydelsefull person spendera kvalitetstid tillsammans.

Hennickehammar erbjuder romantiska weekendpaket för antingen en eller två nätter där frukost, mousserande och 3-rätters Herrgårdsmiddag ingår. Maten tillagas av noggrant utvalda råvaror som utforskar  intressanta och oväntade smakkombinationer med en ren naturlig känsla.

Boka här

Romantiska hotell i Sverige

Vill du se ännu fler romantiska hotell i Sverige? Hos oss finns något från alla smaker, oavsett om du vill lyxa till det med spa eller bara njuta av vackra omgivningar. Klicka här för att komma till våra andra hotell.

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev