Skäm bort någon du tycker om – 3 romantiska hotell i Sverige

Den 3 april är det Kärlekens dag, en dag för att sprida lite extra kärlek omkring oss. Varför inte bjuda någon du tycker om på en romantisk hotellweekend? Kom iväg från vardagens bekymmer, koppla av och bara njut av varandras sällskap. Ni behöver inte åka långt för att få en magisk weekend.

I det här inlägget tipsar vi om tre romantiska hotell inom Countryside Hotels.

1. Fredriksborg Hotell

Romantiska hotell i Sverige: Fredriksborg Hotell - Countryside Hotels

Fredriksborg Hotell ligger i Stockholms vackra Skärgård. Här kan du njuta av närheten till naturen och vackra solnedgångar.

Med paketet Romantik i Skärgården får ni tid över till att tänka på annat. Först njuter ni av en härlig middag i den mysiga restaurangen och sedan avrundar ni kvällen med varsitt glas mousserande vin och en god bit choklad på ert rum. Läs mer och boka här.

2. Hotell Järvsöbaden

Romantiska hotell i Sverige: Hotell Järvsöbaden - Countryside Hotels

Mitt i Hälsinglands storslagna natur finns Hotell Järvsöbaden, ett pensionat med en helt unik spaavdelning

Hotellet har varit i samma familjs ägo i över 100 år. Spaavdelningen har torrbastu, ångbastu, Jacuzzi och en kall pool som ligger i den gamla potatiskällaren! Perfekt för att koppla av på riktigt. I Hotell Järvsöbadens Romantikpaket ingår femrätters middag med dryckespaket och tillgång till den nyrenoverade spaavdelningen. Läs mer om paketet och boka här.

3. Söderfors Herrgård

Hotellrum på Söderfors Herrgård

Söderfors herrgård är en rustik herrgård med en fantastisk historia. Herrgården är en del av Söderfors Bruk, ett av landets största byggnadsminnen

I denna välbevarade bruksmiljö finns fyrtiosex personligt inredda rum, en restaurang med fantastiskt tak från 1600-talet (!) och en relaxavdelning med gym och bastu. Testa paketet Romantik för två, där ni välkomnas med eftermiddagskaffe och olika bakverk innan ni avnjuter en fyrarätters middag. Ni övernattar i något av de vackra herrgårdsrummen och på morgonen äter ni en god frukost. Läs mer och boka här.

Vill du se ännu fler romantiska hotell i Sverige? Hos oss finns något från alla smaker, oavsett om du vill lyxa till det med spa eller bara njuta av vackra omgivningar. Klicka här för att komma till våra andra hotell.

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev