Mini Moon: En perfekt paus i vardagen för att rå om varandra

Att få till kvalitetstid för varandra är inte alltid så lätt under vardagens stress och måsten. En ”mini moon” kan vara den perfekta lösningen! En kortare, men romantisk och minnesvärd, resa till ett lyxigt hotell som ger er avkoppling och en stressfri stund för att riktigt rå om varandra.

Här är varför en ”mini moon” på hotell är ett fantastiskt alternativ:

Enkel planering

En ”mini moon” kräver ytterst lite planering. Ni behöver i princip bara veta var ni vill åka och om det finns badkar på rummet. Många hotell erbjuder speciella paket för den som eftersöker en liten romantisk touch på sitt besök. Det kan inkludera allt från champagne och frukost på sängen till spa-behandlingar och romantiska middagar.

Lyx och komfort

Att bo på hotell innebär att ni kan njuta av all lyx och komfort utan att behöva lyfta ett finger. Från fluffiga badrockar och exklusiva sängkläder till room service – ni kommer att bli bortskämda från det ögonblick ni checkar in. Välj ett hotell som erbjuder extra romantiska faciliteter som jacuzzi på rummet eller kanske balkong med utsikt.

Romantiska middagar

Våra hotells restauranger har ofta fina middagsalternativ som skapar den perfekta atmosfären för en romantisk middag. Njut av gourmetmat och fina viner utan att behöva lämna hotellområde och det bästa av allt, ingen disk att ta hand om.

Avkoppling och SPA

Avkoppling är nog det de flesta eftersöker när de tar in på hotell. Många av våra hotell har fantastiska SPA- och relaxavdelningar där ni kan varva ner och njuta av allt från behandlingar till olika pooler, bastur och mycket mer.

HÄR kan du boka och botanisera bland våra hotells romantiska hotellpaket.

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev