Tips inför alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och det är det perfekta tillfället att hylla din partner. Överraska din kärlek inför denna kärleksfulla dag med en romantisk hotellnatt eller en weekend, en upplevelse ni sent kommer att glömma!

Tips på hotellpaket inför alla hjärtans dag

Tips på 5 romantiska hotellpaket

Ibland räcker inte tiden till för romantik i vardagen. En romantisk weekend på tu man hand kan då vara ett ovärderligt tillfälle till att få rå om varandra. Så lämna vardagens stress hemma, checka in på ett av våra romantiska hotell och bara njut av varandra.

Här nedanför hittar du tips på romantiska paket som är perfekta för denna kärleksdag.

Tällbergsgården

Fira kärleken och Alla hjärtans dag på Tällbergsgården. Chokladpraliner och välkomstdrink väntar på dig vid incheckning. Njut sen av en 4-rätters middag och en god natts sömn.

Körunda Hotell

Unna dig en övernattning på mysiga Körunda Hotell. Bokar du Alla hjärtans dag-paketet som ingår bland annat ett glas bubbel, en 5-rätters meny och inträde till relax.

Toftaholm Herrgård

Fira Alla hjärtans dag med en weekend i romantisk herrgårdsmiljö. God mat och dryck utlovas och även musikunderhållning.

Salt & Sill

Unna dig och någon du tycker om lite kärlekslyx. Boka Alla hjärtans dag-paketet så ingår bland annat champagne, 3-rätters middag och entré till SPA.

Stufvenäs Gästgifveri

Fira kärleken och Alla hjärtans dag på Tällbergsgården. Chokladpraliner och välkomstdrink väntar på dig vid incheckning. Njut sen av en 4-rätters middag och en god natts sömn.

Vi har många romantiska paket att välja mellan

Varför inte passa på att ta in på ett av våra anrika slott eller på en av våra pampiga herrgårdar? Vi har mycket att välja på och det finns något för alla smaker. Njut utav god mat på hotellets restaurang, mousserande vin, spa och total avslappning på ett av våra romantiska hotell.

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev