3 spahotell du måste besöka

Att besöka ett spa är ett sätt att koppla av och få lugn och ro. Dofterna, de varma baden och de mjuka morgonrockarna gör att du kan koppla av både kroppsligt och själsligt. Vilken typ av avkoppling föredrar du? Bastubad, bubbelpool eller skönhetsbehandlingar?

Här är 3 spahotell du måste besöka:

1. Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Hotellrum på Nääs fabriker

Vill du uppleva en oförglömlig spaweekend? Då ska du besöka Nääs Fabriker ett spahotell du måste besöka! Nääs Fabriker är hotellet där det gamla bomullsspinneriet från 1800-talet har förvandlats till ett fantastiskt hotell med spa.

Här kan du njuta av en avkopplande upplevelse som inkluderar bastu, varma utomhusbad och sjöbad. Dessutom kan du koppla av i de underbara loungemiljöerna både inomhus och utomhus, som är perfekta för att slappna av och njuta till fullo.

Spaupplevelsen på detta hotell i Tollered är helt fantastisk. Dessutom kan du njuta av den fantastiska miljön med den vackra omgivningen. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet, samtidigt som du behandlas som en kung eller drottning.

Så om du letar efter den perfekta spaweekenden, är Nääs Fabriker det självklara valet. Här kan du njuta av en avkopplande upplevelse som du sent kommer att glömma.

Boka din spaupplevelse här

2. Dömle Herrgård – Ett spahotell du måste besöka

Boka ett spapaket på Dömle Herrgård

Dömle Herrgård är en idyllisk herrgårdsmiljö som är känt för sin fridfullhet och sina vackra omgivningar. Beläget utanför Deje i Forshaga kommun, erbjuder detta hotell en unik upplevelse som inkluderar avkoppling i en härlig jacuzzi, bastu och en stor terrass.

Här kan du koppla av och njuta av den fantastiska atmosfären som omger herrgården. Dömle Herrgård är en plats där du kan glömma bort stressen och bekymren i vardagen och verkligen ta hand om dig själv.

Oavsett om du vill koppla av i den härliga jacuzzin, njuta av den avslappnande bastun eller helt enkelt njuta av den vackra naturen på den stora terrassen, så finns det något för alla på Dömle Herrgård.

Så om du letar efter en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet i en vacker miljö är Dömle ett perfekt val. Besök herrgården och upplev en avkopplande helg som du sent kommer att glömma.

Boka din spaupplevelse här

3. Brösarps Gästgifveri & SPA

Brösarps Gästgifveri & SPA - Ett spahotell du måste besöka

Om du letar efter en oas av lugn och ro, så är Brösarps Gästgifveri & SPA på vackra Österlen platsen för dig. Här kan du njuta av en bubbelpool framför en sprakande brasa, med en fantastisk utsikt över den vackra trädgården.

Den ljuva spaanläggningen har allt du behöver för att koppla av och njuta till fullo. Här finns 4 behandlingsrum, en relaxavdelning, en torrbastu och ett tylarium (ång/torrbastu). Dessutom kan du njuta av 2 varma källor i trädgården som håller 35 grader året om.

Brösarps Gästgifveri är perfekt för dig som vill unna dig en avkopplande helg och komma bort från vardagens stress och bekymmer. Här kan du njuta av den lugna och vackra omgivningen samtidigt som du blir omhändertagen.

Så om du vill njuta av en härlig spahelg, boka en vistelse på Brösarps Gästgifveri & SPA och upplev en avkopplande upplevelse som du sent kommer att glömma.

Boka din spaupplevelse här

Boka ett spapaket

Förutom dessa 3 fantastiska spahotell har vi såklart många andra att hotell med magiska spapaket att välja mellan.

Se alla spapaket

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev