3 spahotell du måste besöka

Att besöka ett spa är ett sätt att koppla av och få lugn och ro. Dofterna, de varma baden och de mjuka morgonrockarna gör att du kan koppla av både kroppsligt och själsligt. Vilken typ av avkoppling föredrar du? Bastubad, bubbelpool eller skönhetsbehandlingar?

Här är 3 spahotell du måste besöka:

1. Koppla av på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Vill du uppleva en oförglömlig spaweekend? Då ska du besöka Nääs Fabriker ett spahotell du måste besöka! Nääs Fabriker är hotellet där det gamla bomullsspinneriet från 1800-talet har förvandlats till ett fantastiskt hotell med spa.

Här kan du njuta av en avkopplande upplevelse som inkluderar bastu, varma utomhusbad och sjöbad. Dessutom kan du koppla av i de underbara loungemiljöerna både inomhus och utomhus, som är perfekta för att slappna av och njuta till fullo.

Spaupplevelsen på detta hotell i Tollered är helt fantastisk. Dessutom kan du njuta av den fantastiska miljön med den vackra omgivningen. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet, samtidigt som du behandlas som en kung eller drottning.

Så om du letar efter den perfekta spaweekenden, är Nääs Fabriker det självklara valet. Här kan du njuta av en avkopplande upplevelse som du sent kommer att glömma.

2. Dömle Herrgård – Ett spahotell du måste besöka

Dömle Herrgård är en idyllisk herrgårdsmiljö som är känt för sin fridfullhet och sina vackra omgivningar. Beläget utanför Deje i Forshaga kommun, erbjuder detta hotell en unik upplevelse som inkluderar avkoppling i en härlig jacuzzi, bastu och en stor terrass.

Här kan du koppla av och njuta av den fantastiska atmosfären som omger herrgården. Dömle Herrgård är en plats där du kan glömma bort stressen och bekymren i vardagen och verkligen ta hand om dig själv.

Oavsett om du vill koppla av i den härliga jacuzzin, njuta av den avslappnande bastun eller helt enkelt njuta av den vackra naturen på den stora terrassen, så finns det något för alla på Dömle Herrgård.

Så om du letar efter en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet i en vacker miljö är Dömle ett perfekt val. Besök herrgården och upplev en avkopplande helg som du sent kommer att glömma.

3. Njut av lugnet på Brösarps Gästgifveri & SPA

Om du letar efter en oas av lugn och ro, så är Brösarps Gästgifveri & SPA på vackra Österlen platsen för dig. Här kan du njuta av en bubbelpool framför en sprakande brasa, med en fantastisk utsikt över den vackra trädgården.

Den ljuva spaanläggningen har allt du behöver för att koppla av och njuta till fullo. Här finns 4 behandlingsrum, en relaxavdelning, en torrbastu och ett tylarium (ång/torrbastu). Dessutom kan du njuta av 2 varma källor i trädgården som håller 35 grader året om.

Brösarps Gästgifveri är perfekt för dig som vill unna dig en avkopplande helg och komma bort från vardagens stress och bekymmer. Här kan du njuta av den lugna och vackra omgivningen samtidigt som du blir omhändertagen.

Så om du vill njuta av en härlig spahelg, boka en vistelse på Brösarps Gästgifveri & SPA och upplev en avkopplande upplevelse som du sent kommer att glömma.

Vi har fler spahotell du måste besöka

Varför vänta längre? Boka din nästa avkopplande getaway med ett exklusivt spapaket redan idag! Förutom de tre fantastiska spahotellen som nämnts ovan, erbjuder vi även ett brett urval av andra hotell som lockar med sina magiska spapaket. Utforska vår breda samling av hotell som erbjuder spa och hitta den perfekta tillflykten för dina behov och önskemål. Boka din välförtjänta stund av lugn och lyx idag och låt oss ta hand om resten.

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev