3 spahotell du måste besöka

Att infinna sig i ett spa är att infinna sig i lugnet. Ljuvliga dofter, varma bad och mjuka morgonrockar får dig att gå ned i varv för att slappna av i både kropp och själ. Vilken avslappningen drömmer du om? Bastu, bad eller behandlingar?

1. Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Boka en weekend på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

I det gamla bomullsspinneriet från 1800-talet kan du njuta av en underbar spaweekend. Hotellet i Tollered erbjuder bastu, varma utomhusbad, sjöbad och underbara loungemiljöer både ute och inne där du kan slappna av och njuta till fullo.

Boka din spaupplevelse här

2. Dömle Herrgård

Bada bastu på Dömle Herrgård

I den idylliska herrgårdsmiljö som utgör Dömle Herrgård finner du inte bara lugn i de vackra miljöerna. Herrgården utanför Deje, Forshaga kommun, erbjuder en härlig avkoppling i både jacuzzi, bastu och på den stora terrassen.

Boka din spaupplevelse här

3. Brösarps Gästgifveri & SPA

Brösarp_spa

I landskapet på vackra Österlen ligger Brösarps Gästgifveri & SPA. Här kan du bada bubbelpool framför en sprakande brasa samtidigt som du blickar ut över trädgården. I den ljuva spaanläggningen finns fyra behandlingsrum, relaxavdelning, torrbastu och tylarium (ång/torrbastu). Dessutom ligger två varma källor i trädgården som håller 35 varma grader året om.

Boka din spaupplevelse här

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev