De bästa hotellen med spa

För många har spa blivit ett måste när man besöker ett hotell. Känslan av total avkoppling, en avslappnad atmosfär där dofter och musik smälter samman för att skapa en omedelbar känsla av välbefinnande. Efter en spaupplevelse känner du dig förnyad, lugn och fylld av positiv energi.

Här tipsar vi om de 3 bästa spahotellen!

1. Vadstena Klosterhotel & Spa

Spa på Vadstena Klosterhotel

Ta ett dopp i vår saltvattenpool där du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i vår varma källa, ta ett fotbad & njut av lugnet i vårt gröna skogsbad. Njut i vår sköna miljö och koppla av i ångbadet med eukalyptusdoft samt den varma örtbastun med tillhörande kallbadshink.

2. Dömle Spa & Resort

Dömle Herrgårds mysiga spa-avdelning

I vårt underbara spa har du allt du behöver för att bara koppla av och njuta. Kanske en drink eller en god fruktbricka i den skönt tempererade miljön. Eller bara slumra, mellan doppen i jacuzzis, i våra specialdesignade vilstolar.

3. Brösarps Gästgifveri & Spa

Pool på Brösarps Gästgifveri & SPA

Här kan ni njuta av sköna behandlingar, relaxavdelning, torrbastu, IR-bastu, tylarium (ång/torrbastu), en bubbelpool vid den öppna spisen, fyra varma pooler och källor utomhus som är öppna året runt. Här finns även ett härligt orangeri med öppen spis och möjlighet för fotbad.

De bästa hotellen som ger mesta spakänslan

Oavsett vilket spahotell du väljer kommer du att bli bortskämd och omhändertagen på bästa möjliga sätt. Så ge dig själv den gåvan du förtjänar och låt dessa spahotell ta hand om dig medan du njuter av en verkligt avkopplande och förnyande upplevelse!

Se alla våra weekendpaket här.

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev