Spahotell i Sverige: unna dig en lyxig spaweekend

Att komma ifrån vardagen och få rå om sig själv kan vara allt som behövs för att ladda upp inför hösten. Varför inte passa på att unna dig en lyxig spaweekend?

Flera av våra hotell inom Countryside Hotels erbjuder olika spapaket, så du kan hitta något som passar just dig. Oavsett om du vill ha egentid eller bjuda med dig någon du tycker om, kommer du hitta rätt paket här.

Unna er en lyxig spaweekend på Hotell Järvsöbaden

Romantiska hotell i Sverige: Hotell Järvsöbaden - Countryside Hotels

Hotell Järvsöbaden i vackra Hälsingland har man tänkt utanför boxen och inrett sitt unika spa i en gammal potatiskällare. Här finner du bland annat kallbad, jacuzzi, torrbastu och ångbastu. 

I Järvsöbadens klassiska spapaket inkluderas 5-rätters middag, övernattning, frukost, mousserande vin, entré till spaavdelningen samt badrock, handduk och spa-kit.

Stufvenäs Gästgifveri

Spaweekend på Stufvenäs

På spahotellet Stufvenäs Gästgifveri finns en helt fantastisk spaavdelning med utsikt över Kalmarsund. Hotellet i sig har anor sedan slutet av 1700-talet då det fungerade som gästhus. Idag är det modernt renoverat, men håller fortfarande kvar den klassiskt småländska gästgifveri-känslan.

I det klassiska spapaketet får du koppla av i deras spa, njuta av den härliga naturen runt omkring, lyxa till det med en god middag innan du får en god natts sömn. Avsluta upplevelsen med att vakna utvilad och smaska på den goda frukostbuffén.

Söderköpings Brunn

Spaavdelning på Söderköpings Brunn

Hotellet Söderköpings Brunn är beläget i det idylliska Söderköping och har anor från 1774, men har rustats upp varsamt till det vackra hotell det är idag. Spaavdelningen renoverades under 2017 och är topp-fräsch med flera olika pooler och behandlingar.

I deras paket spaweekend kan du välja mellan att bo en eller två nätter. Båda dagarna ingår ett glas mousserande, trerätters middag, en skön övernattning och så klart Brunnens härliga frukostbuffé dagen efter.

Vadstena Klosterhotell

Njut av ett spapaket på Vadstena Klosterhotell

Vadstena Klosterhotel är inrymt i några av Sveriges äldsta byggnader: den Heliga Birgittas kloster från 1300-talet, Birger Jarls fursteplats från 1200-talet och sist men inte minst Kungasalen från år 1253. Förutom de historiska miljöerna kan du omfamnas av den sköna miljön i deras klosterspa, med sprakande brasor och levande ljus.

I Classic spa-paket ingår logi i dubbelrum, entré till deras spa, trerätters middag i munkarnas sovsal och en stor, ljuvlig frukostbuffé i Kungasalen på morgonen. På deras spa får du låna badrock och handduk samt tillgång till te, frukt och juice. Kan inte bli mycket bättre, eller hur?

Förutom dessa tre spapaket har vi såklart många andra att välja mellan. Flertalet av våra hotell har magiska spaavdelningar och erbjuder speciella hotellpaket där du kan njuta av dessa.

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev