Staycation- 3 hotell i Skåne

I vårt sydligaste län, som omges av den salta Östersjön, får du möjlighet att uppleva enastående natur och kulinariska upplevelser. Livskvalitet helt enkelt. Den bördiga marken har inneburit att området länge varit bebott och idag än idag går det att se monument från vikingatiden, byar och kyrkor i renässansstil. Precis som Sveriges alla långt bebodda platser är landsbygden fylld med magnifika gårdar, herrgårdar och slott.

Ängavallen

Ängavallen

Mer lokala råvaror än såhär går det inte att finna. Ängavallen är nämligen en gård med egna grisar, kor och får. Djuren lever i naturliga miljöer och slaktas på gården, helt utan stress. På Ängavallen finns även en Örtagård med diverse smakrika växter. Här äter du närodlad mat som är 100% ekologisk och du får uppleva maten från jord till bord i en underbar gårdsmiljö. Här kan man verkligen koppla av, samla energi och komma nära naturen och det gamla Skåne.

Ängavallen gård
Några av djuren på Ängavallen
Ängavallen ost
Den närproducerade och goda osten

Läs mer och boka här.

Karlaby Kro

Karlaby Kro

Mitt på vackra Österlen, finns Karlaby Kro. Ett litet hotell med 22 rum, där allt är personligt och anpassat efter just dig. Drömmer du om att vara hemma, fast ändå borta? Då är Karlaby Kro perfekt. Du kan äta frukost i morgonrocken och du har ingen middagstid att passa. I det vackra Organeriget kan du bada i polen, basta och få behandlingar. Hotellet för dig som vill slappna av, spara energi utan att känna dig borta

Karlaby Kro
Vackra rum med en hemtrevlig atmosfär
Karlaby Kro Skåne
Njut vid polen i det vackra Orangeriet

Läs mer och boka här.

Brösarps Gästgifveri & SPA

Countryside Hotels

Som en port till vackra Österlen ligger Brösarps Gästgifveri & Spa. Hotellet där maten kommer från grannarna, det vill säga odlarna och uppfödarna i trakten. I de pittoreska byggnaderna finns ett modern spa med bastu, relaxavdelning, bubbelpool och en öppen spis med vacker utsikt över trädgården. I den vackra trädgården finns dessutom två varma källor- året om. Med de vackra slätterna utanför dörren bor du gott på Brösarps Gästgifveri & Spa.

Countryside hotels
Ombonade rum
Hotell i Skåne
Ät gott och färgrikt

Läs mer och boka här.

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Nääs Fabriker

3 spahotell du måste besöka

Att infinna sig i ett spa är att infinna sig i lugnet. Ljuvliga dofter, varma bad och mjuka morgonrockar får dig att gå ned i varm för att slappna av i både kropp och själ.

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev