Nu lanseras världens första take away weekend

Stressad över prisökningar?

Allt blir dyrare just nu, el, bensin och mat, samtidigt som behovet av att få koppla av och ladda batterierna är större än någonsin. För att bidra positivt i ett läge som är tuff för många, har Countryside Hotels tagit fram en kostnadsfri weekendupplevelse som man kan ordna själv i sitt eget hem.

Varför Countryside Hotels take away weekend?

Vi har följt rapporteringen och sett hur många svenskar pressas av ekonomin just nu. Vi har därför försökt se om det är något som vi kan bidra med för att göra situationen lite bättre.

Utifrån alla erfarenheter från att välkomna svenskar på återuppbyggande weekends, har vi satt samman ett kostnadsfritt weekendprogram som kan göras i det egna hemmet.

Vi hoppas bidra med lite guldkant i en tuff situation och ger inspiration till allt från vacker bäddning av sängen till läcker helgfrukost som väcker sinnena till liv. Dessutom får du vägledning kring aktiviteter som både underhåller och stärker relationen samtidigt som de inte belastar hushållsbudgeten mer än nödvändigt.

Hur ser upplägget ut?

Kostnadsfria take away weekend inkluderar bland annat: 

  • Bäddinstruktioner
  • Klädkoder
  • Lunch- och middagsupplägg
  • Lyssnarpromenad
  • Instruktioner för hemmaspa
  • Parövningar

Målet är att försöka hitta sätt att bidra positivt i en vardag som nu är utmanande för många.

För vem?

Det är självklart inte alla som känner för att styra upp en weekendupplevelse i det egna hemmet just nu, men vi hoppas genom att erbjuda detta, att vi kan muntra upp en del som börjar känna att det tar emot att vara hemma, och erbjuda något som kan hjälpa till att stärka motståndskraften. och uthålligheten i hemmet. Med all den erfarenhet vi har kändes det naturligt att försöka hjälpa till.

Hur går det till?

Det är enkelt och kostnadsfritt att få tillgång till alla instruktioner. Allt du behöver göra är att klicka HÄR

Vi på Countryside Hotels har genom åren haft förmånen att glädja många svenskar under en helg och även om vi står inför tuffa samhällsutmaningar nu så vill vi fortsätta hitta sätt att bidra på ett positivt sätt i människors vardag, och detta kanske kan vara ett litet sätt.

Du har väl inte missat vårt lojalitetsprogram?

Vi belönar våra trogna och återkommande gäster med vårt lojalitetsprogram ”Countryside Friends”. Efter 10 nätter bjuder vi på ett presentkort på 2 000 kr.

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev