Nu lanseras världens första take away weekend

Fast i hemmet?

Oavsett om det handlar om självisolering, kurering eller jobb i hemmet spenderar många svenskar nu en stor del av sin tid i hemmen. För att bidra positivt till en situation som är tuff för många, har Countryside Hotels tagit fram en kostnadsfri weekendupplevelse som man kan ordna själv i sitt eget hem.

Varför Countryside Hotels take away weekend?

Vi har följt rapporteringen och sett hur många svenskar blivit tvungna att spendera mer tid än de är vana vid i sina hem. Vi har därför försökt se om det är något som vi kan bidra med för att göra situationen lite bättre för dessa människor.

Utifrån alla erfarenheter från att välkomna svenskar på återuppbyggande weekends, har vi satt samman ett kostnadsfritt weekendprogram som kan göras i det egna hemmet.

Vi hoppas bidra med lite guldkant i en tuff situation och ger inspiration till allt från vacker bäddning av sängen till läcker helgfrukost som väcker sinnena till liv. Dessutom får du vägledning kring aktiviteter som både underhåller och stärker relationen samtidigt som de följer de restriktioner som nu finns i samhället.

Hur ser upplägget ut?

Kostnadsfria take away weekend inkluderar bland annat: 

  • Bäddinstruktioner
  • Klädkoder
  • Lunch- och middagsupplägg
  • Lyssnarpromenad
  • Instruktioner för hemmaspa
  • Parövningar

Målet är att försöka hitta sätt att bidra positivt i en vardag som nu är utmanande för många.

För vem?

Det är självklart inte alla som känner för att styra upp en weekendupplevelse i det egna hemmet just nu, men vi hoppas genom att erbjuda detta, att vi kan muntra upp en del som börjar känna att det tar emot att vara hemma, och erbjuda något som kan hjälpa till att stärka motståndskraften och uthålligheten i hemmet. Med all den erfarenhet vi har kändes det naturligt att försöka hjälpa till.

Hur går det till?

Det är enkelt och kostnadsfritt att få tillgång till alla instruktioner. Allt du behöver göra är att klicka HÄR

Vi på Countryside Hotels har genom åren haft förmånen att glädja många svenskar under en helg och även om vi står inför tuffa samhällsutmaningar nu så vill vi fortsätta hitta sätt att bidra på ett positivt sätt i människors vardag, och detta kanske kan vara ett litet sätt.