Julhälsningen – tisdagar och fredagar ända fram till 30 december 2018.

I juletid fokuserar vi ofta på julklappar och allt runt omkring, men julen är ju också ett bra tillfälle att uppmärksamma folk i vår omgivning. Därför kommer vi två gånger i veckan fram till den 30 uppmana er att uppmärksamma någon ni tycker stämmer in på vår beskrivning och lägga till en personlig hälsning. Varje söndag utser vi 10 trisslottsvinnare från veckans inlägg (tisdag och fredag), utifrån de som skrivit de roligaste/mest känslosamma/träffsäkraste motiveringarna. Vid tävlingens slut kommer vi utse en total vinnare, som vinner ett presentkort på övernattning hos Countryside Hotels. För kompletta tävlingsregler, se nedan för tävlingsvillkor.

Här tävlar du: https://www.facebook.com/countrysidehotels/

Tävlingsvillkor

Tävlingen är endast öppen för personer över 18 år

De uppgifter som du lämnar om dig själv i samband med deltagande i tävlingen kommer behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare kommer namn att publiceras i Countryside Hotels kanaler.

För att vara med och tävla måste du:

  • Kommentera julhälsningarna innan söndag samma vecka som de publiceras.
  • Kommentera så många som möjligt av julhälsningarna med roliga/känslosamma/träffsäkra hälsningar

 

För att tävla om det större priset, ett presentkort på övernattning, måste du:

  • Kommentera så många som möjligt av julhälsningarna med roliga/känslosamma/träffsäkra hälsningar

Om ditt bidrag inte är komplett eller vi saknar dina personuppgifter kommer du inte kunna delta i tävlingen.

Det är tillåtet att skicka in så många bidrag man önskar, även på samma julhälsning.

För att delta i tävlingen om veckopriset måste ditt bidrag publicerats i kommentarsfältet samma vecka. Det slutgiltiga priset, ett presentkort på övernattning värt 3000 kronor, delas ut en vecka efter det sista julhälsningsinlägget. Vinnarna utses av Countryside Hotels och beslutet kan inte överklagas och Countryside Hotels behöver inte motivera besluten.

Veckopriset består av en elektronisk trisslott vardera till upp till 10 vinnare.  

Det slutgiltiga priset består av ett presentkort på övernattning hos något av Countryside Hotels medlemshotell, värt 3000 kronor. Priset inkluderar inte resa till hotellet eller tillval/kostnader som ej täcks av presentkortssumman.

Vinnaren kommer att bli informerad via Facebook. Om vinnaren inte bekräftar att den mottagit informationen om priset inom 2 dygn, förbehåller sig Countryside Hotels rätten att utse en annan vinnare. Countryside Hotels tar inget ansvar för tekniska svårigheter som kan innebära att vinnaren inte sett information om vinsten.

Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Countryside Hotels förbehåller sig rätten att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om företaget bedömer att bidraget är stötande eller på annat sätt opassande.

Tävlingen är inte sponsrad, godkänd eller administrerad av Facebook.