3 slott du inte får missa

Vem har inte drömt om att bo på ett slott? Sagolika miljöer med fantastiska utsmyckningar och pampiga trädgårdar. Ta mysiga promenader vid slottets omgivning eller kanske en lång sovmorgon på hotellrummet? Här tipsar vi om 3 slott inom Countryside Hotels!

Bjertorp Slott

Bjertorp Slott

Innanför ekporten inspireras och njuter du av personlig service, uppmärksammad gastronomi och den spännande historia som genomsyrar hela slottet. Här är alla hotellrum och sviter designade utifrån slottets historia och beskriver alla ett eget händelserikt kapitel. Inredningen är en häftig kombination av färger och mönster: Jugend möter 2000-talet med dagens komfort och bekvämlighet. Här finns bl.a. weekendpaketet Slottsdygnet, där du får njuta av en fyrarätters middag, övernatta i ett av slottets dubbelrum och avsluta med slottsfrukost. En kort paus från vardagen, helt enkelt.

Läs mer här

Mauritzbergs Slott

Mauritzbergs Slott

Alldeles intill Bråvikens skimrande vatten, tonar sig ett vitt ståtligt slott upp ur grönskan. I över 400 år har slottet stått på denna unika plats. Det vita slottet har allt som kan tänkas behövas under en mysig slottsweekend. Bastu, slottspark, restaurang, vackra salonger och sagolika hotellrum. Här kan du bo i slottets huvudbyggnad, kvarnen eller i någon av flyglarna. Om du bokar ett Countryside Break får du komma iväg till naturens friska luft, uppleva slottets magi och njuta av stillheten. I ett Countryside Break på Mauritzbergs Slott ingår logi, frukost och en trerätters middag.

Läs mer här

Rosersbergs Slott

Rosersbergs Slott

Ett kungligt slott, pampig arkitektur och sagolika grönområden. På Rosersbergs Slott bor du varmt och ombonat i en tidstypisk interiör. Du känner historien i väggarna samtidigt som du njuter av stillheten och lugnet. Anländ vid lunch och börja med en god måltid, vandra i slottsträdgården, och beställ in kvällsmaten till rummet. Njut av att sträckkolla serier in på nattens sena timmar och unna er en lång sovmorgon. Här kan du uppleva paketet Slottsvistelse, som innehåller logi, tvårätters middag och frukostbuffé.

Läs mer här

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Gods & Gårdar hotellweekend på Bjertorp Slott

4 slott i Mellansverige

Vem har inte drömt om att bo på ett slott? Sagolika miljöer med fantastiska utsmyckningar och pampiga trädgårdar. Att bara promenera runt på omgivningarna är

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev