3 vinterupplevelser i fjällen

Skidor i Sverige

De Svenska fjällen är ståtliga, vackra och äventyrliga. Det finns mycket att göra och upptäcka i de vidsträckta vita bergen. Den perfekta balansen mellan äventyr och avkoppling finner du på våra fjällnära hotell.

Skidor

Njut av farten, utsikten och snön i backen. På ett par skidor kan du uppleva fjällen på ett magiskt sätt. Perfekt för barnfamiljen, de äventyrliga och de bästa vännerna. Efter en lång dag i backen kan ni slappna av med god mat och bekvämt boende. Vi har två hotell som är perfekta för en skidsemester:

Hundspann

Kom närmare naturen tillsammans med djuren. Med hundspann glider du ljudlöst över snön och beskådar dom vita fjällen. Välj mellan en kortare tur eller längre turer med gott värmande fika. Att åka hundspann passar hela familjen och ger en otrolig frihetskänsla.

Skotersafari

Gillar du fart och motorer så kan du uppleva fjällen bekvämt på en skoter. I trygga händer kan du slappna av, njuta av farten och utsikten.

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Kombinera ditt weekendpaket med en vandringsresa

Hotellweekend i Norrland

Varför inte prova att semestra i våra norra delar av landet och boka en hotellweekend i Norrland? Det är kanske inte alltid den första tanken som slår en när man ska på en hotellweekend, men hos våra norrländska hotell finns minst lika magiska vyer och fantastisk natur som hos de söderut.

Läs mer
Bo på hotell i Västergötland

Upplev Sverige nära dig

Historia, kultur, mat, naturens skönhet – Det finns så mycket att upptäcka! Dessutom finns det många vackra och spännande platser i närheten av dig. Forskning visar att flera, kortare minisemestrar gör oss lyckligare än en enda lång semester under året. Så se dig omkring, vad kan du uppleva i din närhet?

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev