3 vinterupplevelser i fjällen

Skidor i Sverige

De Svenska fjällen är ståtliga, vackra och äventyrliga. Det finns mycket att göra och upptäcka i de vidsträckta vita bergen. Den perfekta balansen mellan äventyr och avkoppling finner du på våra fjällnära hotell.

Skidor

Njut av farten, utsikten och snön i backen. På ett par skidor kan du uppleva fjällen på ett magiskt sätt. Perfekt för barnfamiljen, de äventyrliga och de bästa vännerna. Efter en lång dag i backen kan ni slappna av med god mat och bekvämt boende. Vi har två hotell som är perfekta för en skidsemester:

Hundspann

Kom närmare naturen tillsammans med djuren. Med hundspann glider du ljudlöst över snön och beskådar dom vita fjällen. Välj mellan en kortare tur eller längre turer med gott värmande fika. Att åka hundspann passar hela familjen och ger en otrolig frihetskänsla.

Skotersafari

Gillar du fart och motorer så kan du uppleva fjällen bekvämt på en skoter. I trygga händer kan du slappna av, njuta av farten och utsikten.

Liknande inlägg

Hundvänliga hotell

Hundvänliga hotell i Småland

Vill du komma bort till lugnet med din fyrbente vän? På många av våra hotell finns möjligheten att ta med sig hundar – På så sätt får hela familjen möjlighet att följa med på hotellövernattningen.

Läs inlägget

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev