5 utomhusupplevelser du måste testa i sommar

Att ta del av utomhusupplevelser är ett utmärkt sätt att koppla av och ladda batterierna samtidigt som du får träning och frisk luft.

Upplev naturens skönhet och ladda upp med energi genom att utforska Sveriges underbara utomhusmiljöer. Njut av en avkopplande promenad i vackra omgivningar, eller utmana dig själv med en utmanande vandringsled.

Cykla genom lummiga skogar eller paddla längs en stilla sjö – det finns många möjligheter till roliga utomhusaktiviteter.

Inom Countryside Hotels finns många utomhusupplevelser, oavsett om du vill ut för att träna eller bara finna ro i de vackra omgivningarna. För att hjälpa dig att komma igång, listar vi här 5 av våra favorit-utomhusupplevelser.

Välj den aktivitet som passar dig bäst och låt naturen ge dig en oförglömlig upplevelse!

1. Upptäck omgivningen utanför dörren – vandra i Sverige

Utomhusupplevelser du måste testa i Sverige

Hos Countryside Hotels erbjuder vi dig möjligheten att upptäcka Sveriges vackra natur och landskap direkt utanför dörren. Våra hotell, slott, herrgårdar, pensionat och gästgiverier ligger alla i naturnära och inspirerande miljöer som ger dig en genuin och autentisk upplevelse.

Oavsett om du vill njuta av en avkopplande promenad eller utmana dig själv med en utmanande vandringsled, så finns det alltid något för alla.

Vi tror att en promenad eller en vandring i naturen kan ge en unik möjlighet till avkoppling, själslig och fysisk återhämtning och inspiration.

På alla våra hotell finns det ett stort utbud av vandrings- och promenadstigar, som passar både för nybörjare och erfarna vandrare. Du kan vandra genom vackra skogar, känna vinden genom håret på en blomstrande äng, eller uppleva den dramatiska utsikten från ett fjäll.

Tips på hotell att bo på

2. Testa fiskelyckan

Ha ert nästa midsommarfirande på Hennickehammars Herrgård

På många av våra hotell inom Countryside Hotels kan du njuta av fiske i närheten av vackra sjöar och stränder. Vakna upp tidigt och känn lugnet på morgonen medan du fiskar i det stilla vattnet och njuter av den vackra naturen runt omkring. Att bara vara vid vattnet och lyssna på fåglarnas kvitter kan verkligen ge ro till själen.

Oavsett om du vill testa fiskelyckan på egen hand eller tillsammans med någon du håller kär, så kan du hitta en perfekt plats att fiska på våra hotell.

Tips på hotell att bo på

3. Golfa dagen lång

Golfa vid slottet

Om du har en passion för golf så kan vi på Countryside Hotels erbjuda dig några av Sveriges bästa golfupplevelser. Vi har hotell med stora och vackra golfbanor som är perfekta för att tillbringa långa dagar på greenen. Golfbanorna har utmärkta omgivningar som kommer att göra att du vill stanna kvar och spela hela dagen.

Tips på hotell att bo på

4. Träna eller upptäck omgivningen på cykel

Åk på hälso-och träningshelger med Countryside Hotels

Gillar du fart och äventyr eller föredrar du att cykla långsamt bara för att njuta och se mer av platsen? På våra hotell kan du ta dig ut på cykelturer oavsett svårighetsgrad. Kanske vill du upp i bergen för att cykla MTB? Då finns många bra leder med härliga vyer.

Eller vill du hellre ta med picknick i cykelkorgen och ge dig ut för att hitta den perfekta fikaplatsen? Vad du än väljer så får du frisk luft och ett härligt motionspass.

Tips på hotell att bo på

5. Träna under bar himmel

Hälso och träningshelger på Dömle Herrgård

Vill du komma igång med träningen eller bara underhålla den när du är iväg för att samla energi? Många av våra hotell har inspirerade träningspaket ute i friska luften.

Här kan du gruppträna med kunniga instruktörer som hjälper dig att få ut det du behöver av passet. Efter träningspasset kan du slappa på rummet, i många fall även relaxen eller spaanläggningen. Det bästa av två världar helt enkelt.

Tips på hotell att bo på

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev