Fira jul på hotell – 3 underbara julpaket

Du vaknar i den stora mjuka sängen. Det är varmt och du finner ett lugn i din kropp. Utanför faller tjocka snöflingor och runt fönstret ligger ett tunt lager frost från nattens kyla. Trots den stora middagen från gårdagen känner du redan ett sug efter frukost. Du väcker familjen och tillsammans traskar ni förväntansfulla iväg.

För idag är ingen vanlig dag, idag är det julafton och ni ska fira på ett alldeles speciellt sätt. Ni ska fira julafton på hotell.

Boka julpaket på Hennickehammars Herrgård

3 underbara julpaket att boka inför julen 2022

Att fira jul på hotell är något alldeles speciellt. Du blir omhändertagen, uppvaktad och kan göra det som julen egentligen handlar om- umgås med nära och kära.

Genom att fira jul på hotell slipper ni julstressen, förberedelserna och stökiga kök. Ni kan äta, sova och umgås utan att behöva lägga tid på sysslorna som tillkommer julens bravader.

För att underlätta har tagit fram 3 underbara julpaket för 2022 hos våra fantastiska hotell.

1. Julweekend på Eriksberg Hotell

Boka julpaket på Eriksberg Hotell

I Blekinge finner du Eriksberg Hotell & Safaripark som med sin intilliggande safaripark och sitt lyxiga koncept bjuder in till naturen på ett helt unikt sätt.

Här kan du koppla av i otroligt stämningsfulla och vackra miljöer medan personalen lagar julmaten och skämmer bort er med ett välfyllt julbord mitt på dagen.

Under eftermiddagen kan ni koppla av och ta det lugnt i relaxavdelningen med bastu och utomhuspool och bara njuta av stillheten. Framemot kvällen serveras ni en tvårätters middag.

När det är dags att dra sig tillbaka väntar sköna sängar som bjuder in till en god natts sömn. När ni vaknar upp till en ny dag, väntar en härlig frukostbuffé som ger er energi inför äventyren som väntar utanför.

Lämna Eriksberg Hotell & Safaripark med hjärtat fyllt av vackra minnen och nya intryck. Här får du uppleva en jul som förenar lyx, natur och tradition på ett alldeles speciellt sätt.

2. Fira jul på Tällbergsgården

Boka julpaket på Villa Källhagen

I den pittoreska byn Tällberg finner du Tällbergsgården. Det är ett hotell med anor som sträcker sig tillbaka i tiden och som räknas som en av byns äldsta gårdar. Det är här, på denna charmiga plats, som du kan uppleva den äkta julkänslan i all dess prakt.

Ge dig själv gåvan av en 4-dagars frid och ro genom att boka detta exklusiva julpaket. Släpp alla krav och åtaganden och ge dig hän åt den äkta julglädjen. Detta julpaket inkluderar logi med pension, vilket innebär att du kan njuta av välsmakande frukostar, härliga luncher och festliga middagar under hela din vistelse. Förstås serveras även det traditionella julbordet på självaste julafton.

På kvällen den 23:e är det dags för en traditionsenlig uppesittarkväll, en tid för gemenskap och skratt. Du har även möjlighet att följa med på julottan, en vacker ceremoni som belyser julens innersta mening.

För de som vill utforska den snöklädda idyllen Tällbergs by har att erbjuda finns möjligheten att åka på en stämningsfull slädfärd. Då kan du uppleva den gnistrande vinterprakten i byn och bara njuta. Alternativt kan du helt enkelt sätta dig framför en sprakande brasa och låta julefriden omfamna dig.

Tällbergsgården är den perfekta platsen för dig att skapa varma julminnen och låta julens magi omfamna dig och dina nära och kära.

3. Julaftonspaket på Villa Brunnby

Boka julaftonspaket på Villa Brunnby

Med sina kulliga landskap, öppna fält och äppelodlingar bjuder Kullahalvön på fantastiska vyer, som påminner om de i Toscana. Här finner du fantastiska Villa Brunnby.

Checka in den 23 december och njut av en välkomponderad middag. Vakna i lugn och ro på julafton och ät en lång frukost utan stress.

Njut därefter av en traditionell sill-lunch och följ med på en uppfriskade julpromenad i vackra omgivningar. Julaftons kväll firas med julmiddag i sju etapper i ombonad och avslappnad miljö utan krav och måsten – bara njut!

Vi erbjuder ett stort urval av julpaket

Du har väl inte missat att vi har flera olika julpaket för både innan och under självaste julafton? Boka din julweekend hos oss och låt oss ta hand om alla detaljer för att göra din jul till en minnesvärd och kärleksfull högtid.

Oavsett vilket julpaket du väljer, lovar vi att skapa en stämning av värme, glädje och gemenskap som du kommer att bära med dig långt efter att julen har passerat.

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev