Fira jul på hotell – 3 underbara julpaket

Du vaknar i den stora mjuka sängen. Det är varmt och du finner ett lugn i din kropp. Utanför faller tjocka snöflingor och runt fönstret ligger ett tunt lager frost från nattens kyla. Trots den stora middagen från gårdagen känner du redan ett sug efter frukost. Du väcker familjen och tillsammans traskar ni förväntansfulla iväg.

För idag är ingen vanlig dag, idag är det julafton och ni ska fira på ett alldeles speciellt sätt. Ni ska fira julafton på hotell.

Boka julpaket på Hennickehammars Herrgård

3 underbara julpaket att boka inför julen 2022

Att fira jul på hotell är något alldeles speciellt. Du blir omhändertagen, uppvaktad och kan göra det som julen egentligen handlar om- umgås med nära och kära.

Genom att fira jul på hotell slipper ni julstressen, förberedelserna och stökiga kök. Ni kan äta, sova och umgås utan att behöva lägga tid på sysslorna som tillkommer julens bravader.

För att underlätta har tagit fram 3 underbara julpaket för 2022 hos våra fantastiska hotell.

1. Julpaket på Eriksberg Hotell

Boka julpaket på Eriksberg Hotell

I Blekinge finner du Eriksberg Hotell & Safaripark som med sin intilliggande safaripark och sitt lyxiga koncept bjuder in till naturen på ett helt unikt sätt.

Här kan du koppla av i otroligt stämningsfulla och vackra miljöer medan personalen lagar julmaten och skämmer bort er med ett välfyllt julbord mitt på dagen.

Under eftermiddagen kan ni koppla av och ta det lugnt i relaxavdelningen med bastu och utomhuspool och bara njuta av stillheten. Framemot kvällen serveras ni en tvårätters middag.

Mätta och belåtna väntar en god natts sömn i sköna sängar och när ni vaknar upp till en ny dag, möts ni av en härlig frukostbuffé och ni kan lämna Eriksberg fyllda med härliga minnen och nya intryck.

Boka julpaketet här

2. Fira jul på Tällbergsgården

Boka julpaket på Villa Källhagen

Tällbergsgården är ett hotell med gamla anor och är en av de äldsta gårdarna i byn. Det är ett perfekt hotell för att koppla av och få den där mysiga julkänslan!

Boka ett julpaket på 4 dygn, släpp alla måsten och bara njut. Julpaketet inkluderar pension med frukost, lunch och middag. Naturligtvis dukas det upp ett julbord på julafton.

Det blir en uppesittarkväll den 23:e, det finns möjlighet att följa med på julotta och du kan åka slädfärd genom Tällbergs by. Eller varför inte bara sitta framför en sprakande bra och njuta av julefriden?

Boka julpaketet här

3. Julaftonspaket på Villa Brunnby

Boka julaftonspaket på Villa Brunnby

Med sina kulliga landskap, öppna fält och äppelodlingar bjuder Kullahalvön på fantastiska vyer, som påminner om de i Toscana. Här finner du fantastiska Villa Brunnby.

Checka in den 23 december och njut av en välkomponderad middag. Vakna i lugn och ro på julafton och ät en lång frukost utan stress.

Njut därefter av en traditionell sill-lunch och följ med på en uppfriskade julpromenad i vackra omgivningar. Julaftons kväll firas med julmiddag i sju etapper i ombonad och avslappnad miljö utan krav och måsten – bara njut!

Boka julpaketet här

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev