Fira jul på hotell – 3 underbara julpaket

Du vaknar i den stora mjuka sängen. Det är varmt och du finner ett lugn i din kropp. Utanför faller tjocka snöflingor och runt fönstret ligger ett tunt lager frost från nattens kyla. Trots den stora middagen från gårdagen känner du redan ett sug efter frukost. Du väcker familjen och tillsammans traskar ni förväntansfulla iväg.

För idag är ingen vanlig dag, idag är det julafton och ni ska fira på ett alldeles speciellt sätt. Ni ska fira julafton på hotell.

Boka julpaket på Hennickehammars Herrgård

3 underbara julpaket att boka inför julen 2021

Att fira jul på hotell är något alldeles speciellt. Du blir omhändertagen, uppvaktad och kan göra det som julen egentligen handlar om- umgås med nära och kära.

Genom att fira jul på hotell slipper ni julstressen, förberedelserna och stökiga kök. Ni kan äta, sova och umgås utan att behöva lägga tid på sysslorna som tillkommer julens bravader.

För att underlätta har tagit fram 3 underbara julpaket för 2021 hos våra fantastiska hotell.

1. Julpaket på Villa Källhagen

Boka julpaket på Villa Källhagen

Vid vackra Djurgården hittar du Villa Källhagen, ett stenkast bort från Stockholms fulla torg. Villa Källhagen erbjuder ljusa mysiga hotellrum i vackra miljöer med allt du behöver i gångavstånd. Under julen bjuder Villa Källhagen in dig till en lugn och skön julafton.

Paketet inkluderar julbord, övernattning och en smarrig frukostbuffé. Passa även på att promenera runt Kungliga Djurgården eller gå till Skansens fantastiska Julmarknad.

Boka julpaketet här

2. Boka julpaket på Tällbergsgården

Boka julpaket på Villa Källhagen

Tällbergsgården är ett hotell med gamla anor och är en av de äldsta gårdarna i byn. Det är ett perfekt hotell för att koppla av och få den där mysiga julkänslan!

Boka ett julpaket på 4 dygn, släpp alla måsten och bara njut. Julpaketet inkluderar pension med frukost, lunch och middag. Naturligtvis dukas det upp ett julbord på julafton.
Det blir en uppesittarkväll den 23:e, det finns möjlighet att följa med på julotta och du kan åka slädfärd genom Tällbergs by. Eller varför inte bara sitta framför en sprakande bra och njuta av julefriden?

Boka julpaketet här

3. Julpaket på Ulvsby Herrgård

Julpaket på Ulvsby Herrgård

Doft av gran, godis och julmat- På Ulvsby Herrgård firar du en traditionsenlig julafton i vackra miljöer. Dan före dan välkomnas ni med glögg och provsmakning av årets julbord innan ni får krypa ned i varma sängar för en god nattsömn.

På julafton väntas en smarrig frukostbuffé och en mysig vinterpromenad. I Drottning Kristinas badstuga finns olika sorters bastu och saltbad i kopparbadkar för den som vill ta det extra lugnt.

Senare på julaftonen är det dags att njuta av herrgårdens stora klassiska julbord med julens alla delikatesser – från sill till sött! Kalle Anka och hans vänner visas i salongen och på kvällen serveras gröt och skinksmörgås innan midnattsmässan i Sunne kyrka.

Juldagsmorgon börjar med julotta i Sunne kyrka, eller sovmorgon och juldagsbrunch innan det är dags för god fortsättning och hemresa.

Boka julpaketet här

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Bo på hotell i Västergötland

Upplev Sverige nära dig

Historia, kultur, mat, naturens skönhet – Det finns så mycket att upptäcka! Dessutom finns det många vackra och spännande platser i närheten av dig. Forskning visar att flera, kortare minisemestrar gör oss lyckligare än en enda lång semester under året. Så se dig omkring, vad kan du uppleva i din närhet?

Läs mer
Hundvänliga hotell

Hundvänliga hotell i Småland

Vill du komma bort till lugnet med din fyrbente vän? På många av våra hotell finns möjligheten att ta med sig hundar – På så sätt får hela familjen möjlighet att följa med på hotellövernattningen.

Läs mer
Boka er nästa weekendresa på Söderköpings Brunn

Semesterpärlor i södra Sverige

Smultronstället i Söderköping Smultronstället är en glassrestaurang med 60 egenkomponerade glassuppläggnigar på menyn. De serverar ca 180 000 gäster (!) varje år och har 150

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev