Fira nyår på ett oförglömligt sätt- fira nyår på ett slott

Nyårsafton har ofta höga förväntningar. Det ska vara bra stämning, god mat, fyrverkeriet och det lilla extra. Genom att boka ett av våra nyårspaket slipper du själv dra i trådarna, utan du kan bara slappna av och njuta in det nya året. Fira in 2020 på ett sätt du aldrig kommer att glömma, fira in det nya året på ett Slott.

Fira nyår på Bjertorp Slott

Bjertorp Slott - En del av Countryside hotels

När du öppnar ekporten kliver du in i en nyårssaga. Slottets historia genomsyrar väggarna och ger dig möjligheten att försvinna in i värld där du blir uppvaktad med personlig service, högklassig mat och en upplevelse du aldrig kommer att glömma.

På måndagen den 30 december inviger du vistelsen med Afternnon Tea. Dagen fortsätter med dryckesprovning och tvårättersmiddag. Årets sista dag börjar med en slottsfrukost, ni har sedan tid att vandra i de vackra miljöerna eller bara ta det lugnt. Dagen fortsätter med soppbuffé och hembakt bröd följt av drink med tilltugg. Till middag avnjuter ni fyra rätter innan ni skålar med champagne till tolvslaget och vickning. Efter en god natts sömn inviger ni det nya året med en underbar brunch.

Till nyårspaketet

Fira nyår på Sundbyholms Slott

Bo kungligt på Sundbyholm Slott

Säg adjö till 2019 och välkomna 2020 med öppna armar, omhändertagen av den fantastiska servicen på Sundbyholms Slott. I det här glittrande nyårspaketet blir du bortskämt med goda drycker, fenomenal mat och fantastisk underhållning.

Vid incheckningen skålar ni med mousserande vin vid incheckningen. En mysig trerättersmiddag serveras på slottet vid vita dukar och tända ljus. Den 30 december får ni avnjuta en god frukost innan ni bjuda på slottets stora afternoon tea. På kvällen börjar firandet med en nyårsbuffé med fisk och skaldjur, kött, varmrätt och dessert, kaffe och tryfflar. Till maten ingår väl utvalda vita och röda viner samt dessertvin.

Ni får sedan möjlighet att dansa till nyårsbandet Reminders innan året firas in med nyårstal, champagne och ett glittrande fyrverkeri. Kvällen avslutas med vickning och årets första dag inleds med frukost/brunch.

Till nyårspaketet

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev