Havsnära hotell att koppla av på

Att bo på ett havsnära hotell är något alldeles speciellt. Känn doften av den salta havsbrisen, njut av långa promenader längs stranden och lyssna till vågornas rytmiska sång. Dessutom har du möjlighet att smaka på delikatesser direkt från havet, som nyfångad fisk och färska skaldjur.

I det här inlägget tipsar vi om 2 hotell inom Countryside Hotels som ligger nära havet.

Havsnära Villa Sjötorp

Koppla av på havsnära Villa Sjötorp

Med hänförande utsikt över havet erbjuder Villa Sjötorp en fridfull och avkopplande upplevelse. Här råder en gemytlig hemma-hos-känsla som breder ut sig i såväl maten, rummen och servicen.

I närheten finner du här bland annat en badvänlig sandstrand, en av Sveriges vackraste golfbanor, sköna promenader i skog och på fjäll, bra fiske- och seglingsmöjligheter och andra vildmarksupplevelser.

Fridfulla och havsnära Stufvenäs Gästgifveri

Koppla av på havsnära Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs är ett klassiskt småländskt gästgifveri där du får en genuin och fridfull helhetsupplevelse för alla sinnen.

Här kan du koppla av i två varma bad, ångbastu, torrbastu, infrabastu och massagestolar. För extra komfort ingår rock, tofflor och handduk i din vistelse. Under hela din vistelse finns det färsk frukt, te och uppfriskande vatten tillgängligt, vilket gör att du kan njuta av en välbehövlig paus mellan bastubad och avslappning.

Det bästa av allt är den magnifika utsikten över Kalmarsund som omger dig. Medan du njuter av spaupplevelsen kan du även ta in den förtrollande panoramautsikten över havet. Stufvenäs är helt enkelt en oas av lugn och välmående där dina sinnen får en äkta fröjd.

Vi har många fantastiska hotell

På Countryside Hotels hittar du cirka 40 hotell som kommer från hela Sverige, från norr till söder. Vårt urval inkluderar en rik variation av boendemöjligheter, var och en med sin egen unika charm och atmosfär.

Oavsett om du längtar efter en romantisk helg, en familjesemester, en konferens eller bara en avkopplande reträtt, kommer du att hitta det perfekta boendet hos oss på Countryside Hotels. Vår mångsidiga samling av hotell erbjuder något för alla smaker och behov. Välkommen att utforska det bästa av svensk gästfrihet på våra unika platser runt om i landet.

Liknande inlägg

Sverigesemester med countryside hotels

Planera din Sverigesemester

Allt fler vill upptäcka sommaren i Sverige. I vårt avlånga land finns något för alla! För dig som planerar en sverigesemester har vi tagit fram unika hotellpaket som låter dig stanna lite längre, för ett bättre pris.

Läs inlägget

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev