Havsnära hotell att koppla av på

Att bo på ett havsnära hotell är något alldeles speciellt. Känn doften av hav och promenera längs strandkanten och njut av nyfångad fisk och skaldjur.

I det här inlägget tipsar vi om två hotell inom Countryside Hotels som ligger nära havet.

Havsnära hotellet Salt & Sill

Salt & Sill​ - Ett havsnära hotell

Salt & Sill är ett riktigt häftigt hotell som flyter (!) på vattnet. Här kan du uppleva Västkusten (Bästkusten?😉) precis som det bör upplevas: så nära havet som möjligt.

Detta fantastiska och havsnära hotell har 23 rum och 46 bäddar, varav en svit. Inredningen präglas av nordisk modern enkelhet med funktionella möbler och unika detaljer.

Samtidigt finns det en tydlig koppling till mat och dryck: alla rum är döpta efter kryddor som används i köket och färgerna i rummen är omsorgsfullt valda efter dessa.

Fridfulla Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs är ett klassiskt småländskt gästgifveri där du får en genuin och fridfull helhetsupplevelse för alla sinnen.

Här kan du koppla av i två varma bad, ångbastu, torrbastu, infrabastu och massagestolar. Lån av rock, tofflor och handduk ingår och under vistelsen finns tillgång till färsk frukt, te och vatten.

Njut av utsikten över Kalmarsund och den fantastiska spaupplevelsen!

På Countryside Hotels hittar du cirka 40 hotell som kommer från hela Sverige, från norr till söder. Hotellen är en samling anrika svenska slott, pampiga herrgårdar, charmiga värdshus, snygga designhotell och gemytliga pensionat och gästgiverier.

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev