Havsnära hotell att koppla av på

Att bo på ett havsnära hotell är något alldeles speciellt. Känn doften av hav och promenera längs strandkanten och njut av nyfångad fisk och skaldjur.

I det här inlägget tipsar vi om två hotell inom Countryside Hotels som ligger nära havet.

Havsnära hotellet Salt & Sill

Salt & Sill​ - Ett havsnära hotell

Salt & Sill är ett riktigt häftigt hotell som flyter (!) på vattnet. Här kan du uppleva Västkusten (Bästkusten?😉) precis som det bör upplevas: så nära havet som möjligt.

Detta fantastiska och havsnära hotell har 23 rum och 46 bäddar, varav en svit. Inredningen präglas av nordisk modern enkelhet med funktionella möbler och unika detaljer.

Samtidigt finns det en tydlig koppling till mat och dryck: alla rum är döpta efter kryddor som används i köket och färgerna i rummen är omsorgsfullt valda efter dessa.

Fridfulla Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs är ett klassiskt småländskt gästgifveri där du får en genuin och fridfull helhetsupplevelse för alla sinnen.

Här kan du koppla av i två varma bad, ångbastu, torrbastu, infrabastu och massagestolar. Lån av rock, tofflor och handduk ingår och under vistelsen finns tillgång till färsk frukt, te och vatten.

Njut av utsikten över Kalmarsund och den fantastiska spaupplevelsen!

På Countryside Hotels hittar du cirka 40 hotell som kommer från hela Sverige, från norr till söder. Hotellen är en samling anrika svenska slott, pampiga herrgårdar, charmiga värdshus, snygga designhotell och gemytliga pensionat och gästgiverier.

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Kombinera ditt weekendpaket med en vandringsresa

Hotellweekend i Norrland

Varför inte prova att semestra i våra norra delar av landet och boka en hotellweekend i Norrland? Det är kanske inte alltid den första tanken som slår en när man ska på en hotellweekend, men hos våra norrländska hotell finns minst lika magiska vyer och fantastisk natur som hos de söderut.

Läs mer
Bo på hotell i Västergötland

Upplev Sverige nära dig

Historia, kultur, mat, naturens skönhet – Det finns så mycket att upptäcka! Dessutom finns det många vackra och spännande platser i närheten av dig. Forskning visar att flera, kortare minisemestrar gör oss lyckligare än en enda lång semester under året. Så se dig omkring, vad kan du uppleva i din närhet?

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev