Havsnära hotell att koppla av på

Att bo på ett hotell nära havet är något alldeles speciellt. Känn doften av hav och promenera längs strandkanten och njut av nyfångad fisk och skaldjur.

I det här inlägget tipsar vi om två hotell inom Countryside Hotels som ligger nära havet.

Salt & Sill

Hotell Salt & Sill​

Salt & Sill är ett riktigt häftigt hotell som flyter (!) på vattnet. Här kan du uppleva Västkusten (Bästkusten?😉) precis som det bör upplevas: så nära havet som möjligt.

Hotellet har 23 rum och 46 bäddar, varav en svit. Inredningen präglas av nordisk modern enkelhet med funktionella möbler och unika detaljer.

Samtidigt finns det en tydlig koppling till mat och dryck: alla rum är döpta efter kryddor som används i köket och färgerna i rummen är omsorgsfullt valda efter dessa.

Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs är ett klassiskt småländskt gästgifveri där du får en genuin helhetsupplevelse för alla sinnen.

Här kan du koppla av i två varma bad, ångbastu, torrbastu, infrabastu och massagestolar. Lån av rock, tofflor och handduk ingår och under vistelsen finns tillgång till färsk frukt, te och vatten.

Njut av utsikten över Kalmarsund och den fantastiska spaupplevelsen!

På Countryside Hotels hittar du cirka 40 hotell som kommer från hela Sverige, från norr till söder. Hotellen är en samling anrika svenska slott, pampiga herrgårdar, charmiga värdshus, snygga designhotell och gemytliga pensionat och gästgiverier.

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Gods & Gårdar hotellweekend på Bjertorp Slott

4 slott i Mellansverige

Vem har inte drömt om att bo på ett slott? Sagolika miljöer med fantastiska utsmyckningar och pampiga trädgårdar. Att bara promenera runt på omgivningarna är

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev