Hundvänliga hotell i Småland

Vill du upptäcka Smålandmed din fyrbente vän? Många av våra hotell välkomnar hundar. På så sätt får hela familjen möjlighet att följa med på en hotellövernattning och upptäcka Smålands vackra landsbygd.

Boka ett hotellrum med din hund

På vissa av våra weekendpaket är det möjligt att lägga till din hund direkt i bokningen. I dessa fall väljer du vilka datum du vill boka och lägger sedan till alternativet för hund. I de fall där detta alternativ inte är tillgängligt eller om du känner dig osäker på att boka för ditt husdjur är det alltid bäst att kontakta hotellet i fråga.

På så sätt får du reda på om just det hotellet tar emot hundar och att dessa rum är lediga under perioden du vill bo på hotellet. Några av hotellen tar ut en avgift för bokning av hundvänliga rum, men det kommer hotellet informera dig om vid bokningen.

Här hittar ni våra hundvänliga hotell i Småland som gladeligen tar emot hundar:

Ta med hunden till Wallby Säteri

Hundvänliga hotell i Småland

Djupt in i Smålands skogar finner du Wallby Säteri. Beläget intill den gnistrande Skirösjön, skogarna och susande fält är detta en oas för dig och din fyrbenta vän.

Villa Gransholm

Ta med hunden till Villa Gransholm

På Villa Gransholm kan din pälskling checka in i för en härlig retreat i den vackra huvudbyggnaden. Här finns många fina promenadstråk att upptäcka, för att inte tala om hotellets egen iögonfallande trädgård med bland annat äppelträd och en vackert anlagd damm.

Hestraviken Hotell

Ta med hunden till Hestraviken Hotell

Beläget intill sjön Nissan ligger Hestraviken Hotell & Restaurang. Hit kan du ta med vovven för en avkopplande vistelse i vacker miljö. Intill hotellet ligger många hundvänliga områden där du och din bästa vän kan spatsera och bara njuta.

Liknande inlägg

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev