Hundvänliga hotell i Småland

Vill du upptäcka Sverige med din fyrbente vän? Många av våra hotell välkomnar hundar. På så sätt får hela familjen möjlighet att följa med på en hotellövernattning och upptäcka Sveriges vackra landsbygd.

Boka ett hotellrum med din hund

På vissa av våra weekendpaket är det möjligt att lägga till din hund direkt i bokningen. I dessa fall väljer du vilka datum du vill boka och lägger sedan till alternativet för hund. I de fall där detta alternativ inte är tillgängligt eller om du känner dig osäker på att boka för ditt husdjur är det alltid bäst att kontakta hotellet i fråga.

På så sätt får du reda på om just det hotellet tar emot hundar och att dessa rum är lediga under perioden du vill bo på hotellet. Några av hotellen tar ut en avgift för bokning av hundvänliga rum, men det kommer hotellet informera dig om vid bokningen.

Här är några av våra hotell som gladeligen tar emot hundar

Rosersbergs Slott - Ett slott du inte får missa

På Rosersbergs Slottshotell älskar man hundar. Här finns det inte bara gott om gästrum åt dig och din fyrbenta vän utan här får ni även vistas tillsammans och njuta i både loungeområden och matsal.

Den unika och vackra slottsträdgården alldeles intill vattnet utgör också tillfällen för härliga promenader.

Läs mer om Rosersbergs Slottshotell

Villa Gransholm

På Villa Gransholm kan din pälskling checka in i för en härlig retreat i den vackra huvudbyggnaden. Här finns många fina promenadstråk att upptäcka, för att inte tala om hotellets egen iögonfallande trädgård med bland annat äppelträd och en vackert anlagd damm.

Läs mer om Villa Gransholm

Hestraviken hotell & restaurang

Beläget intill sjön Nissan ligger Hestraviken Hotell & Restaurang. Hit kan du ta med vovven för en avkopplande vistelse i vacker miljö. Intill hotellet ligger många hundvänliga områden där du och din bästa vän kan spatsera och bara njuta.

Läs mer om Hestraviken

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Kombinera ditt weekendpaket med en vandringsresa

Hotellweekend i Norrland

Varför inte prova att semestra i våra norra delar av landet och boka en hotellweekend i Norrland? Det är kanske inte alltid den första tanken som slår en när man ska på en hotellweekend, men hos våra norrländska hotell finns minst lika magiska vyer och fantastisk natur som hos de söderut.

Läs mer
Bo på hotell i Västergötland

Upplev Sverige nära dig

Historia, kultur, mat, naturens skönhet – Det finns så mycket att upptäcka! Dessutom finns det många vackra och spännande platser i närheten av dig. Forskning visar att flera, kortare minisemestrar gör oss lyckligare än en enda lång semester under året. Så se dig omkring, vad kan du uppleva i din närhet?

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev