3 snöaktiviteter för hela familjen

Dagarna blir ljusare och våren närmar sig men än finns vintern på några ställen i Sverige. På sina ställen har Sverige fortfarande mjuk snö och ett underbart vinterlandskap redo att upptäckas, om det så är på skidor, skoter eller hundspann.

Upplev Järvsö från skidorna

Järvsöbaden

Med traditioner från sekelskiftet får du uppleva den charmiga pensionattiden på Hotell Järvsöbaden. Beläget mitt i Hälsinglands storslagna natur, i Järvsö, erbjuds möjlighet till rekreation och fantastiska aktiviteter. Med sin vackra natur i omgivningen kan du upptäcka skogen genom mysiga promenader. Gillar du fart så finns dessutom en skidbacke i närheten. Njut av god mat, ett vackert landskap och upptäck naturens vinterlandskap.

Läs mer här

Skotersafari – Det bästa sättet att komma nära djurlivet

Fryksås

Kom till ro i ett av Sveriges äldsta fäbodmiljöer, ett vinterlandskap som du finner i sagor. Snötäckta gärdsgårdar, små trähus och vackra utsikter över fjället- här finner du både ro och lugn i själen.

Vill du spendera din helg med aktiviteter så erbjuder Frykås både skidåkning och skotersafari i den vackra omgivningen. En plats för både fart och vila.

Läs mer här

Fjällvandra i Idre

Storsätra

Alldeles intill den norska gränsen i Dalarna ligger Storsätra Fjällhotell. Grövelsjöfjällen som omges av tre vackra nationalparker lockar dig närmare till naturen och dess upplevelser.

Här finns alla fjällaktiviteter du kan tänka dig; fjällvandring, längdskidåkning, utförsåkning, fjällfiske med mera. Runt Grövelsjöfjällen finns tio mil längdspår i ett vackert och varierande landskap. Terrängen kan både vara enkel men även utmanande. Grövelsjöfjällens mäktiga backar finns endast två minuter från hotellet. Bland åtta nedfarter finner du både barnbackar och mer krävande pister.

Efter en lång spännande dag i fjällen kan ni värma er i Storsätra Fjällhotells mysiga rum. Basta, njut framför en varm brasa eller ät goda middagar innan ni lägger er i sköna sängar för att hämta energi till morgondagens äventyr.

Läs mer här

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Kombinera ditt weekendpaket med en vandringsresa

Hotellweekend i Norrland

Varför inte prova att semestra i våra norra delar av landet och boka en hotellweekend i Norrland? Det är kanske inte alltid den första tanken som slår en när man ska på en hotellweekend, men hos våra norrländska hotell finns minst lika magiska vyer och fantastisk natur som hos de söderut.

Läs mer
Bo på hotell i Västergötland

Upplev Sverige nära dig

Historia, kultur, mat, naturens skönhet – Det finns så mycket att upptäcka! Dessutom finns det många vackra och spännande platser i närheten av dig. Forskning visar att flera, kortare minisemestrar gör oss lyckligare än en enda lång semester under året. Så se dig omkring, vad kan du uppleva i din närhet?

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev