Värdebevis från Upplevelse.com

Grattis till en fin present! 

Så här bokar du din ”Lyxiga hotellvistelse ” på Countryside Hotels med ett värdebevis från upplevelse.com:

Ni väljer själva vilket paket ni önskar boka ur Countryside Hotels utbud. Bokar ni ett paket som överstiger summan på ert värdebevis (3 000 kr – Lyxig hotellvistelse eller 2 890 kr – lyxig hotellvistelse/övernattning för 2) så lägger ni bara till den delen vid betalningen på hotellet.

Gäller på alla hotell som finns på vår hemsida och bokning måste ske via Countryside Hotels hemsida, absolut ej direkt med hotellen.

VIKTIGT –  Skriv in att du betalar vid ankomst med värdebevis från upplevelse.com i rutan ”Meddelande eller önskemål” som du finner på sista sidan i bokningen.

Garantera bokningen med ett kreditkort (inga pengar dras, det är endast en garanti). När du gjort din bokning får du en bekräftelse via mail.

OBS! Ta med värdebeviset till hotellet och lämna till receptionen som betalning vid ankomst. Viktigt att du har ett värdebevis på ”Lyxig hotellvistelse” eller ”Övernattning för två” att lämna till hotellet. Hotellet tar ej emot valörkort. Har du ej rätt värdebevis med dig får du betala din vistelse med kreditkort på plats!

Har du ett värdebevis inhandlat innan 1 maj 2017 (där det står övernattning för två (guld, silver, brons) vänligen maila oss på info@countrysidehotels.se så hjälper vi till att boka.

Varmt välkommen till något av våra charmiga Countryside Hotels någonstans i Sverige