Våra slott

Våra slott på Countryside Hotels

Har du alltid velat övernatta på ett slott? Kanske finns det med på din bucket-list? Vi förstår verkligen varför! En weekend på slott är en upplevelse utöver det vanliga. Sagolika miljöer med fantastiska utsmyckningar, spännande historia och vackra omgivningar.

Här hittar du alla fantastiska slott inom Countryside Hotels som väntar på att få ge dig en fantastisk vistelse.

slott slott slott slott slott slott slott slott slott slott

Rosersbergs Slottshotell

Trots närheten till både Arlanda och Stockholm slås du här av lugnet och historiens vingslag så fort du kört igenom den pampiga allén fram till slottet.

Rosersbergs Slott härstammar från 1600-talet och har genom tidens gång samlat på sig en spännande historia som man kan få ta del av i deras Slottsmuseum.

Se till att utforska den stora slottsträdgården med sina storslagna alléer, vidsträckta gräsmattor och vackra utsikt över Mälaren.

Sundbyholms Slott

I hjärtat av Mälardalen, en mil norr om Eskilstuna, ligger denna lättillgängliga resort med fyrstjärnigt hotell och slottsrestaurang. På utbudet står allt från konferenspaket till bröllopspaket.

Omgiven av vackra miljöer som Mälarens strand, bokskogar och marinan kan du ta långa mysiga promenader i kvällsljuset. I slottets salar äter du en god 3-rättersmiddag under långa samtal med din medresenär.

slott slott slott slott slott slott slott slott slott slott
slott slott slott slott slott slott slott slott slott slott

Bjertorp slott

Innanför ekporten hänförs och njuter du av personlig service, uppmärksammad gastronomi och den spännande historia som genomsyrar hela slottet.

Här är alla hotellrum och sviter designade utifrån slottets historia och beskriver alla ett eget händelserikt kapitel. Inredning är en häftig kombination av färger och mönster: Jugend möter 2000-talet med dagens komfort och bekvämlighet.

Här finns bl.a. weekendpaketet Slottsdygnet, där du får njuta av en 4-rättersmiddag, övernatta i ett av slottets dubbelrum och avsluta med en lyxig slottsfrukost. En kort paus från vardagen, helt enkelt.

Västanå slott

Strax utanför Gränna hittar vi Västanå Slott där du kan njuta av avkopplande slottsmiljöer, kulinariska rätter, gott vin och slottets egen konstsamling. Det ligger mycket tanke och möda bakom inredningen i slottet, då alla rummen har sin egen stil och personlighet.

Här finns mycket att upptäcka bland tidstypiska detaljer och textilier. Här har du också närhet till Röttle medeltida kvarnby: en idyll som ligger i ravinen nedanför Västanå där det finns möjlighet till bad.

slott slott slott slott slott slott slott slott slott slott

Bo på slottshotell för minnesvärda stunder

Våra slottshotell finns till för de minnesvärda stunderna i livet; en romantisk weekend, ett bröllop, ett möte, en spa-helg, jakthelg, fisketur, vandringshelg, firande av födelsedagar och jubileum eller helt enkelt en helg med god mat i sköna omgivningar i goda vänners lag.

Hela vår charmiga hotellskara drivs med stor passion av ägare som brinner för att överträffa sina gästers förväntningar.

Oförglömliga minnen

Ett signum för Countryside Hotels är personlighet och omtanke – men våra hotell är speciella, alla på sitt sätt! På så vis är det alltid möjligt att hitta en inramning som passar just ert syfte. Våra väl bevarade miljöer är idealiska för sammankomster där ni i lugn och ro fokuserar på uppgiften, njuter av umgänget eller firar er första kväll som nygifta.

Ditt eget bröllop, morsdag, fars födelsedag, guldbröllopsdag, företagets årliga kick-off, ja oavsett tillfälle ska man fira det som firas bör och få chans att glädjas tillsammans. Vi på Countryside Hotels gör allt för att fylla era behov – oavsett storlek på arrangemang.