3 avslappnande upplevelser att börja nya året med

Invig året med fokus på dig själv. Genom att ta hand om dig själv och ge dig tid till avslappning kommer du få mer energi, må bättre och bli lyckligare. För forskning visar faktiskt på att flera, kortare minisemestrar gör oss lyckligare än en enda lång semester under året. Så börja året på rätt sätt- med en hemster, stacation, mini weekend- Ja oavsett vad du vill kalla det- Börja året med en stund för dig.

Ulvsby Herrgård

Boka en spaweekend på Ulvsby Herrgård Länsmansgården

På den historiska och lantliga herrgården Ulvsby kan du njuta av lugnet vid alléer och sjöar. Som förebil till Länsmansgården i Selma Lagerlöfs ”Gösta Berlings Saga”, säger det sig självt att det är här du ska spendera en avkopplande helg. I den vackra värmländska miljön kan du äta gott på herrgårdens restaurang med smaker direkt hämtade från skogen, marken och sjöarna i trakten.

Läs mer här

Stufvenäs Gästgifveri & SPA

Stufvenäs Gastgifveri

Ett vackert gästhus med anor från 1700-talet i småland och personligt värdskap i en alldeles unik miljö. På Stufvenäs Gästgifveri kan du avnjuta traditionell husmanskost som möter det moderna köket. När du är mätt kan du njuta i spat som erbjuder varma bad, ångbastu, torrbastu och infrabastu. Du får tillgång till färsk frukt, kallt vatten och varmt te. Det finns även behandlingar för hela kroppen. Njut av spa, boende och mat- allt i en vacker naturnära och historisk miljö.

Läs mer här

Dömle Herrgård Spa & Resort

Njut av utebad på Dömle Herrgårds spagård

Lägg verkligheten åt sidan och fly vardagen med spa, vackra miljöer och god mat. I hjärtat av värmland, mitt i natursköna omgivningar ligger Dömle Herrgård. Restaurangens mat speglar årstiderna och råvarorna håller hög kvalitet vilket skapar en kreativ matupplevelse. Den klassiska herrgården möter ett modernt spa med både ute- och inomhuspooler. Här kan du njuta av det mesta.

Läs mer här

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev