3 fantastiska hotell som är perfekta för fars dag

Att hitta en bra fars dag present kan vara svårt- så ge bort något en pappa kommer minnas och ha kärt länge. Ge bort en upplevelse! Då passar en av våra hotellweekends perfekt. Vi har massor med fantastiska hotell oavsett om din pappa är intresserad av mat, fiske eller bara vill ha en lugn och avslappnande weekend.

Salt & Sill

fars dag countyside hotels fiskeweekend

Salt & sill ligger inte nära havet- det ligger på havet, vilket betyder att det inte kan blir bättre för en fiskeweekend! Ta med en pappa och njut av vattnets stilla guppande vågor eller lär dig att lägga in sill tillsammans med professionella kockar. Hotellet ligger i fiskesamhället Klädesholmen, 7 mil från Göteborg. Enkelt att komma iväg till för en västgöte.

Läs mer och boka här.

Ängavallen

fars dag present restaurang weekend

I en unik gårdsmiljö med 4-rätters meny där de lokala råvarorna ständigt gör sig påmind kan du fira en underbar pappa som har ett intresse för mat. Tallrikarna är kreativt komponerade med höga smaker och finess. I paketet ingår även Champagne, blommor och choklad.

Läs mer och boka här.

Söderköpings Brunn

fars dag spa Söderköping countryside hotels

Känner du en pappa som behöver komma iväg, ta det lugnt och hämta energi? I den pittoreska medeltidsstaden Söderköping ligger Söderköpings Brunn, ett hotell uppfört på stadens skyddshelgon, Sankt Ragnhilds källa. Njut av spat i Kimono och tofflor medan ni hämtar energi från de fantastiska miljöerna.

Läs mer och boka här.

Liknande inlägg

Semestra i Sverige och bo på Hotell Järvsöbaden

Semestra i Sverige

Utforska Sveriges fantastiska natur och upptäck dolda semesterpärlor med Countryside Hotels. Att semestra i Sverige är inte bara en möjlighet att uppleva landets mångsidiga kultur

Läs inlägget

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev