4 designhotell du måste besöka

Låt hotellet bli destinationen! Inom Countryside Hotels samlar vi hotell som har en unicitet och våra hotell är allt annat än lika. Här finns slott, herrgårdar, värdshus, pensionat, gästgiverier och såklart – snygga designhotell.

1. Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Modernt hotellrum på Nääs Fabriker

Intill sjön Sävelången ligger ett av våra snygga hotell där designen har en extra plats i atmosfären. Historien om Nääs Fabriker börjar efter Napoleonkriget och fortsätter in i en tid av världskrig och industriell revolution. Idag har bruksområdet varsamt formats och renoverats efter dagens behov där ett mysigt hotell har växt fram i det gamla bomullsspinneriet.

Här har rummen högt i tak och smakfull interiör som kompletteras med bruks-atmosfären i det röda tegelhuset. Om du gillar att komma iväg till en avslappnande weekend så har Nääs Fabriker Hotell & Restaurang en riktigt stilig spaanläggning.

2. Körunda Hotell

Körunda Hotell

Med lagom avstånd till huvudstaden, i natursköna Nynäshamn ligger Körunda hotell. Här finns allt i ett och samma hus med en snygg och stilmedveten karaktär. Ljusa toner kombineras med robust trä och spännande detaljer. Den snygga insidan i det gula stora huset kompletteras av den omgivande vackra naturen. Gå till entrén och njut av atmosfären och det goda sällskapet i loungen.

3. Albert Hotell

Albert Hotell

Som många av våra andra hotell har Albert Hotell en lång historia som började redan på 1850-talet. Det är något som känns i väggarna som andas stilmedvetenhet och genuinitet. Albert Hotell kombinerar det moderna med det klassiska och du kan välja vilken stil du vill sova i. Modern Albertsvit med utsikt mot Göta älv eller en Leopoldsvit i klassisk stil med jacuzzi på balkongen. Oavsett om du väljer en svit eller ett standard dubbelrum är du garanterad en härlig atmosfär och goda middagar.

4. Hotel Montagne – Ett modernt designhotell

Modernt hotellrum på Hotel Montagne

Hotel Montagne ligger i hjärtat av den gamla bruksorten Åmmeberg, en bit utanför Örebro. Hotellet har funnits sedan 1862 och tidvis tjänstgjort som både hotell och casino. Här har man inte varit rädd att ta ut svängarna när det gäller inredning. Med en smakfull blandning av marmor, stuckatur, vackra tyger, kristallkronor och småkitschiga detaljer erbjuds här en miljö utöver det vanliga.

Hos oss hittar du allt från moderna designhotell till gamla slott och mysiga gästgiverier

Varje hotell i vår samling bär på en distinkt personlighet och en unik atmosfär, vilket gör varje vistelse till en minnesvärd upplevelse. Oavsett om du drömmer om att svepas bort av historiens vingslag i ett vackert slott, omge dig med den rustika charmen på en genuin gästgivaregård eller njuta av modern elegans på ett trendigt designhotell, har vi något för varje smak och preferens.

Välkommen att upptäcka en värld av unika boenden där varje hotell är en destination i sig själv. Hos Countryside Hotels ser vi till att varje vistelse blir en resa genom tid, rum och stil, där gästfrihet och karaktär står i fokus. Låt oss guida dig genom en mångfald av upplevelser och låt varje hotell bli en minnesvärd del av din resa.

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev