4 designhotell du måste besöka

Låt hotellet bli destinationen! Inom Countryside Hotels samlar vi hotell som har en unicitet och våra hotell är allt annat än lika. Här finns slott, herrgårdar, värdshus, pensionat, gästgiverier och såklart – snygga designhotell.

1. Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Nääs Fabriker

Intill sjön Sävelången ligger ett av våra snygga hotell där designen har en extra plats i atmosfären. Historien om Nääs Fabriker börjar efter Napoleonkriget och fortsätter in i en tid av världskrig och industriell revolution. Idag har bruksområdet varsamt formats och renoverats efter dagens behov där ett mysigt hotell har växt fram i det gamla bomullsspinneriet.

Här har rummen högt i tak och smakfull interiör som kompletteras med bruks-atmosfären i det röda tegelhuset. Om du gillar att komma iväg till en avslappnande weekend så har Nääs Fabriker Hotell & Restaurang en riktigt stilig spaanläggning.

Läs mer här

2. Körunda Hotell

Körunda Hotell

Med lagom avstånd till huvudstaden, i natursköna Nynäshamn ligger Körunda hotell. Här finns allt i ett och samma hus med en snygg och stilmedveten karaktär. Ljusa toner kombineras med robust trä och spännande detaljer. Den snygga insidan i det gula stora huset kompletteras av den omgivande vackra naturen. Gå till entrén och njut av atmosfären och det goda sällskapet i loungen.

Läs mer här

3. Albert Hotell

Albert Hotell

Som många av våra andra hotell har Albert Hotell en lång historia som började redan på 1850-talet. Det är något som känns i väggarna som andas stilmedvetenhet och genuinitet. Albert Hotell kombinerar det moderna med det klassiska och du kan välja vilken stil du vill sova i. Modern Albertsvit med utsikt mot Göta älv eller en Leopoldsvit i klassisk stil med jacuzzi på balkongen. Oavsett om du väljer en svit eller ett standard dubbelrum är du garanterad en härlig atmosfär och goda middagar.

Läs mer här

4. Salt & Sill

Salt&Sill

Längst ut på Tjörns västsida, i fiskesamhället Klädesholmen, finner du Salt & Sill. När Susanna och Patrick Hermansson började visionera om ett hotell på Klädesholmen stötte de på ett problem – områdets begränsade yta. Det fick dem att inse att den enda lösningen var ett flytande hotell. Sagt och gjort blev Salt & Sill Sveriges första flytande hotell.

Med havet som granne (och under fötterna) bor du i stilrena rum som har en minimalistisk känsla. Här möter du det moderna livet i Skärgården. En kombination som bäddar för oförglömliga upplevelser.

Läs mer här

Liknande inlägg

Semestra i Sverige och bo på Hotell Järvsöbaden

Semestra i Sverige

Utforska Sveriges fantastiska natur och upptäck dolda semesterpärlor med Countryside Hotels. Att semestra i Sverige är inte bara en möjlighet att uppleva landets mångsidiga kultur

Läs inlägget

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev