5 magiska nyårsupplevelser

Missa inte dessa magiska nyårsupplevelser på ett av våra hotell och starta det nya året på bästa sätt!

Varje nyår innebär för många en nystart. En nystart för börja att ta hand om sig själv, något vi alla måste bli bättre på. Att ta hand om sig själv kan innebära att träna, äta näringsrik mat, säga nej eller våga mer. Vi tror att det bästa sätter att ta hand om sig själv är att minska på stressen och satsa på relationer.

Nyår kommer tätt inpå julen, en mysig högtid som tyvärr många gånger innebär veckor av stress. Det ska förberedas, pyntas och allt som hör till julstämningen. Att sedan förbereda för nyårsfirande innan du ens hunnit fira julen innebär bara stress, press och oroligheter. Släpp oron, minska på stressen och bli omhändertagen istället.

1. Fira nyår på Storsätra Fjällhotell

Upplev magiska nyårsupplevelser på Storsätra Fjällhotell

Storsätra fjällhotell kan du spendera härliga dagar vid nyår. Hotellet som ligger vid Grövelsjöfjällen i Dalarna, bjuder på vackra vyer.

Du kan välja mellan nyårspaket på antingen fyra- eller sju nätter. I paketet ingår rum, frukost, Nyårssupé, lunch och trerättersmiddag. Fira in det nya året i en alldeles unik miljö för en oförglömlig nyårsafton.

2. Fira nyår på Rosersbergs slottshotell

Boka ett nyårspaket på Skytteholm Hotell

Checka in på eftermiddagen och starta vistelsen med ett glas mousserande vin i baren tillsammans med en osttallrik. Till middag serveras en nyårsmeny i någon av slottets matsalar och efteråt finns kaffe uppdukat i baren. Här serveras goda drinkar kvällen lång. Vid tolvslaget skålar ni in det nya året med champagne i tomteblossens sken och lite senare serveras kvällens vickning.

Somna sedan skönt i fluffiga lakan och vakna upp utvilad och starta det nya året med en härligt välfylld frukostbuffé.

3. Boka in nyår på Stufvenäs Gästgifveri

Late night spapaket på Stufvenäs Gästgifveri & SPA

I vackra Småland kan du fira in det nya året med glädje. Afternoon tea, champagne, underhållning och fyrarättersmeny står på schemat för en nyårsweekend på Stufvenäs Gästgifveri.

Vid tolvslaget skålar ni med champagne till magiska fyrverkerier. När kvällen är slut går ni till sängs och inleder det nya året med en stor frukostbuffé.

4. Magiska nyårsupplevelser på Albert Hotell

Hotellrum på Albert Hotell

Möt det nya året på Albert Hotell i Trollhättan. Med vackra utsikter kan du ta mysiga promenader i vinterkylan för att sedan värma dig i de vackra hotellrummen. Ni välkomnas med hembakat fika vid incheckning.

Innan 5-rättersmiddagen skålar ni med champagne. Till maten ingår vinpaket med goda viner som förstärker matupplevelsen. Vid tolvslaget skålar ni in det nya året med ett till glas champagne och njuter av spännande underhållning.

På nyårsdagen kan ni njuta av en god frukostbuffé.

5. Boka ett nyårspaket på Ulvsby Herrgård

Julpaket på Ulvsby Herrgård

Ulvsby Herrgård kan du njuta vinterns lantliv med promenader, skidåkning eller genom att bara ta det lugnt. Här är det främst mat och dryck som står i centrum för firandet, som börjar med väl kyld champagne och tilltugg innan middagen. En läcker femrätters middag där nyårsfestens alla delikatesser finns med – både lokala och mer världsliga.

Ät och drick gott under kvällen och njut av livet i gott sällskap. Skåla varandra till och låt det nya årets löften vara små och lustfyllda. Sov sen så gott mellan nymanglade lakan. Det nya årets första dag börjar med en härlig brunch och fortsätter sen med härliga dagar tillsammans med goda vänner eller på tu man hand.

Våra magiska nyårsupplevelser ger er ny energi inför det nya året

Genom att fira nyår på ett av våra hotell så slipper du alla förberedelser och kan fokusera på dig och dina nära istället samtidigt som ni får en oförglömlig upplevelse. Ni får ny energi och en positivare inställning inför det nya året.

Ni vet väl även att våra hotell erbjuder olika mysiga julpaket?

Liknande inlägg

Semestra i Sverige och bo på Hotell Järvsöbaden

Semestra i Sverige

Utforska Sveriges fantastiska natur och upptäck dolda semesterpärlor med Countryside Hotels. Att semestra i Sverige är inte bara en möjlighet att uppleva landets mångsidiga kultur

Läs inlägget

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev