Fira svensk midsommar på något av Sveriges vackraste hotell

Midsommar är en av de mest älskade högtiderna i Sverige, fylld med traditioner, glädje och gemenskap. Varför inte göra detta års midsommarfirande extra speciellt genom att fira på hotell? Här listar vi några anledningar till varför det kan vara den perfekta lösningen för dig och din familj.

En bekymmersfri upplevelse

svensk midsommar

Att fira midsommar på hotell innebär att du kan lämna all stress och alla förberedelser bakom dig. Inga inköp, ingen städning och ingen matlagning. Allt är omhändertaget, vilket ger dig tid att verkligen njuta av dagen och umgås med dina nära och kära.

Traditionella festligheter i lyxig miljö

svensk midsommar

Många av våra hotell erbjuder speciella midsommarpaket som inkluderar traditionella aktiviteter som att klä midsommarstång, dans och lekar. Föreställ dig att delta i dessa glädjefyllda aktiviteter i den svenska naturen, men med alla lyxiga bekvämligheter nära till hands.

God mat och dryck

Bjertorp Slott

En av höjdpunkterna under midsommar är förstås maten. På ett hotell kan du njuta av en midsommarbuffé med alla klassiska rätter som sill, färskpotatis, lax, köttbullar och jordgubbstårta, tillagade av duktiga kockar.

Avkoppling och njutning

Boka spapaket på Stufvenäs Gästgifveri & SPA

Efter en dag fylld med firande och aktiviteter kan du dra dig tillbaka till ditt bekväma hotellrum och njuta av en god natts sömn. Många av våra hotell har dessutom spa- och relaxavdelningar där du kan unna dig en avkopplande behandling eller ett uppfriskande dopp i poolen. Kan vara välbehövligt efter all dans runt stången.

Upptäck nya platser

Cykla och slotta på Bjertorp Slott

Att fira midsommar på hotell ger dig också chansen att upptäcka nya platser. Välj ett hotell i en naturskön miljö eller nära en plats du alltid velat besöka.

Få chans till umgänge med familj och vänner

Fira midsommar på Wallby Säteri

Oavsett om du firar med din partner, familj eller vänner, så får du, när du bokar ett midsommarpaket, chans till att ostört umgås med dina nära och kära. Ni behöver bara bry er om att ha roligt och att njuta av varandras sällskap.

Att fira midsommar på hotell kan vara en oförglömlig upplevelse. Det kombinerar det bästa av traditionellt firande med lyx och bekvämlighet. Så varför inte prova något nytt i år och boka din midsommarvistelse på ett av våra fina hotell? Du förtjänar en bekymmersfri och minnesvärd midsommar!

Boka ditt midsommarpaket HÄR och gör årets midsommarfirande till något alldeles extra.

Liknande inlägg

Hotell Ängavallen

Semestra i Sverige

Utforska Sveriges fantastiska natur och upptäck dolda semesterpärlor med Countryside Hotels. Att semestra i Sverige är inte bara en möjlighet att uppleva landets mångsidiga kultur

Läs inlägget

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev