3 fantastiska hotell nära havet

Att bo på ett hotell nära havet är något alldeles speciellt. Känn doften av hav, promenera längs strandkanten och njut av nyfångad fisk och skaldjur. I det här inlägget tipsar vi om tre hotell inom Countryside Hotels som ligger nära havet.

Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs Gästgifveri & SPA

Stufvenäs är ett klassiskt småländskt gästgiveri där du får en genuin helhetsupplevelse för alla sinnen. Här kan du koppla av i två varma bad, ångbastu, torrbastu, infrabastu och massagestolar. Lån av rock, tofflor och handduk ingår och under vistelsen finns tillgång till färsk frukt, te och vatten. Njut av utsikten över Kalmarsund och den fantastiska spaupplevelsen!
Läs mer här

Fredriksborg Hotell

Fredriskborg Hotell

På värmdö, intill Oxdjupet ligger Fredriksborg Hotell, ett statligt byggnadsminne från 1700-talet då Fredrisk borgs fästning uppfördes. Här finns 15 personligt inredda rum där de allra flesta bjuder på en vacker sjöutsikt. Runt om hotells finns stora gräsytor, trädgård, skog och naturmark. På sommaren kan du njuta av god mat i solen på uteserveringar med en fantastiskt vy.
Läs mer här

Hotell Slottsbacken

Hotell Slotsbacken

Endast ett stenkast från Visbys huvudgata ligger hotell Slottsbacken. Ett mysigt hotell mitt i den pittoreska medeltida staden. Här finns mysiga rum med modern stil. Förutom havet, ligger många upplevelser alldeles i närheten. Ta tiden och upplev det bästa av Gotland, se raukar, ringmuren och vackra solnedgångar över Östersjön.
Läs mer här

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Vinterupplevelser i Sverige

Magiska vinterupplevelser i Sverige

Vintern må vara kall men det är en glimmande och vacker årstid med krispiga mornar och stjärnklara kvällar. De mörka kvällarna och långa nätterna ger dig möjlighet att gå ner i varv och ta dig tid för vila medan de få soltimmarna ger dig energin att uppleva vinterlandskapets unika natur.

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev