3 fantastiska hotell nära havet

Att bo på ett hotell nära havet är något alldeles speciellt. Känn doften av hav, promenera längs strandkanten och njut av nyfångad fisk och skaldjur. I det här inlägget tipsar vi om tre hotell inom Countryside Hotels som ligger nära havet.

Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs Gästgifveri & SPA

Stufvenäs är ett klassiskt småländskt gästgiveri där du får en genuin helhetsupplevelse för alla sinnen. Här kan du koppla av i två varma bad, ångbastu, torrbastu, infrabastu och massagestolar. Lån av rock, tofflor och handduk ingår och under vistelsen finns tillgång till färsk frukt, te och vatten. Njut av utsikten över Kalmarsund och den fantastiska spaupplevelsen!
Läs mer här

Fredriksborg Hotell

Fredriskborg Hotell

På värmdö, intill Oxdjupet ligger Fredriksborg Hotell, ett statligt byggnadsminne från 1700-talet då Fredrisk borgs fästning uppfördes. Här finns 15 personligt inredda rum där de allra flesta bjuder på en vacker sjöutsikt. Runt om hotells finns stora gräsytor, trädgård, skog och naturmark. På sommaren kan du njuta av god mat i solen på uteserveringar med en fantastiskt vy.
Läs mer här

Hotell Slottsbacken

Hotell Slotsbacken

Endast ett stenkast från Visbys huvudgata ligger hotell Slottsbacken. Ett mysigt hotell mitt i den pittoreska medeltida staden. Här finns mysiga rum med modern stil. Förutom havet, ligger många upplevelser alldeles i närheten. Ta tiden och upplev det bästa av Gotland, se raukar, ringmuren och vackra solnedgångar över Östersjön.
Läs mer här

Liknande inlägg

Semestra i Sverige och bo på Hotell Järvsöbaden

Semestra i Sverige

Utforska Sveriges fantastiska natur och upptäck dolda semesterpärlor med Countryside Hotels. Att semestra i Sverige är inte bara en möjlighet att uppleva landets mångsidiga kultur

Läs inlägget

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev