Hemestra – upptäck smultronstället nära dig

Borta bra men hemma bäst är ett vedertaget uttryck, men stämmer det verkligen? Kanske är “borta bra men gärna nära hem” är ett uttryck som känns mer rätt? Forskning visar på att flera, korta semestrar gör oss lyckliga. Vad kan då passa bättre än en hemester – en minisemester nära ditt hem.

Hemestra i norra Sverige

Hemestra – upptäck smultronstället nära dig

Hos Countryside Hotels kan du hemestra i Dalarna, Uppland och Hälsingland. Njut av allt från fjällandskap till skog och ängar och återhämta dig mitt i vackra miljöer. Kanske vill du ut och vandra över en dag eller bara slappa på rummet? Du bestämmer själv vad som passar.

Här kan du läsa mer om våra hotell i norra Sverige:

Hemestra i Mellansverige

Upptäck Mellansverige

Med en varierande natur från storstad till kust, skärgård, inland och pittoreska småstäder har du många alternativ att välja på. Här finns det gott om fiske, sjöar och lugna oaser endast en kort färd från de större städerna.

Här kan du läsa mer om några av våra hotell i Mellansverige:

Hemestra i södra Sverige

Stufvenäs Gästgifveri

Vid åkrar, ängar och rapsfält, i det bördiga landskapet finns mycket att upptäcka. Smaker, vyer och badplatser finns det gott om här. En perfekt omgivning om du vill komma nära landet och jordbruken.

Här kan du läsa mer om några av våra hotell i södra Sverige:

Upplev din lokala omgivning och hitta ett hotell nära dig här.

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Vinterupplevelser i Sverige

Magiska vinterupplevelser i Sverige

Vintern må vara kall men det är en glimmande och vacker årstid med krispiga mornar och stjärnklara kvällar. De mörka kvällarna och långa nätterna ger dig möjlighet att gå ner i varv och ta dig tid för vila medan de få soltimmarna ger dig energin att uppleva vinterlandskapets unika natur.

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev