4 fantastiska hotell som är perfekta för fars dag

Att hitta en bra fars dag present kan vara svårt- så ge bort något en pappa kommer minnas och ha kärt länge. Ge bort en upplevelse!

Då passar en av våra hotellweekends perfekt. Vi har massor med fantastiska hotell oavsett om din pappa är intresserad av mat, fiske eller bara vill ha en lugn och avslappnande weekend.

1. Eriksberg Hotell & Safaripark

Fira fars dag på Eriksberg Hotell & Safaripark

Checka in pappa i ett lyxigt rum med inspiration från safarivärlden. Här kan man bo med fantastisk utsikt över savannen på Nordens största safaripark.

Eriksbergs restaurang är utsedda till Sveriges bästa viltkrog 2023 och är även omnämnd i White Guide. Här får han verkligen smaka på det bästa av vad svensk matkultur har att erbjuda. Med noga utvalda råvaror från det omgivande landskapet serveras kulinariska mästerverk som kommer att förföra hans smaklökar.

Här blir pappa bortskämd på riktigt.

Läs mer och boka här.

2. Fira fars dag på Ängavallen

Fira pappa på Hotell Ängavallen

Varför inte överväga att fira Fars dag på den charmiga gården Ängavallen? I denna unika lantliga miljö, omgiven av de hänförande omgivningarna, kan du skapa en minnesvärd upplevelse för din älskade pappa. Speciellt om han är en matentusiast som som endast nöjer sig med det bästa.

Med en fyra-rätters meny som ständigt hyllar de utsökta lokala råvarorna, är detta en plats där smakerna tar center stage. Tallrikarna är noggrant komponerade med en skicklig hand och presenterar en symfoni av höga smaker och kulinarisk finess.

Läs mer och boka här.

3. Söderköpings Brunn

Skäm bort pappa på fars dag med hotellvistelse på Söderköpings Brunn

Känner du en pappa som behöver komma iväg, ta det lugnt och hämta energi? I den pittoreska medeltidsstaden Söderköping ligger Söderköpings Brunn, ett hotell uppfört på stadens skyddshelgon, Sankt Ragnhilds källa.

Här kan ni uppleva ren avkoppling och välgörande lugn. Slappna av i spa-avdelningen iförd bekväma kimonor och tofflor medan ni omringas av de fantastiska naturskönheterna. Det är verkligen den ultimata presenten för att fira Fars dag och ge pappan i ditt liv tid att återhämta sig och njuta av välmående.

Läs mer och boka här.

4. Storsätra Fjällhotell

Boka ett vandringspaket på Storsätra Fjällhotell

Är pappa en passionerad friluftsentusiast? Om så är fallet, kan en minnesvärd vandringsweekend på det idylliska Storsätra Fjällhotell vara precis vad han önskar sig. Detta charmiga hotell är beläget i norra Dalarna, vid foten av de hisnande Grövelsjöfjällen, och bjuder in till en harmonisk kombination av äventyr och avkoppling.

Här sträcker sig pittoreska vandringsleder över fjället och erbjuder perfekta möjligheter för dagsturer med en medhavd matsäck i ryggsäcken. Efter en upplevelserik dag på fjället kan pappa koppla av och varva ner framför den sprakande brasan. Eller njuta i den avslappnande badtunnan med en spektakulär utsikt över den forsande älven. Detta är en gåva som kommer att skapa varaktiga minnen och ge honom den ultimata friluftsupplevelsen.

Läs mer och boka här.

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev