Jul, jul, strålande jul…

Ja, än så länge är vi ju bara inne i augusti så tomtar, snö och julstress är kanske inte det första man tänker på när solen skiner och graderna klättrar mot trettiostrecket. Men förra året blev det rekordbokat över jul och nyår på de flesta av våra hotell. Därför kan det vara hög tid att redan nu säkra sin bokning om man vill fira jul eller nyår på något av Sveriges finaste hotell.

Här kommer några tips där du kan lägga stressen åt sidan, strunta i julstöket och bara njuta av en riktigt rofylld jul:

Njut av julen på Stufvenäs Gästgifveri

Boka julpaket på Stufvenäs Gästgifveri & SPA

På vackra Stufvenäs Gästgifveri utanför Kalmar bjuds du på ett riktigt julfirande under hela tre dagar. Vad sägs om ett dignande julbord och annat smått och gott? För att verkligen komma ner i varv besöker du självklart deras fantastiska SPA. Att sitta i en uppvärmd pool när mörkret som sakta smyger sig på och när snön förhoppningsvis dalar ner är något alldeles utöver det vanliga.

Fira julafton på Fryksås Hotell & Gestgifveri

Vinterupplevelser i Sverige

Julafton på fäbon, hur gemytligt låter inte det? Så heter paketet som Fryksås Hotell & Gestgifveri erbjuder. Upplev deras välkända julbord med bland annat många spännande viltprodukter, slappna av och hänförs av den vidsträckta utsikten över Orsasjön och Siljan. Känner du sen för en tur i backarna så bjuder närliggande Orsa Grönklitts skidanläggning in till några härliga åk.

Få en garanterad julstämning på Tällbergsgården

Boka julpaket på Villa Källhagen

Tällbergsgården i Dalarna infinner sig garanterat julstämningen fort i den varma och genuina dalamiljön. Här erbjuds uppesittarkväll, julotta och kanske en slädfärd för den som vill. Självklart dukas ett klassiskt julbord upp på julafton. Det enda du behöver göra är att slappna av, njuta av den goda maten och drycken innan du på kvällen slår dig ner framför den sprakande brasan.

Liknande inlägg

Hotell Ängavallen

Semestra i Sverige

Utforska Sveriges fantastiska natur och upptäck dolda semesterpärlor med Countryside Hotels. Att semestra i Sverige är inte bara en möjlighet att uppleva landets mångsidiga kultur

Läs inlägget

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev