Julbord som maximerar julstämningen

Vad är det bästa med julen? Julbordet såklart! Vem drömmer inte om att mötas av den goda doften av julmat vackert uppdukat i en mysig restaurang. Skåla med dina vänner, ät och umgås. Genom att stanna en natt på hotellet slipper du tänka på transport och kan istället bara slappna av och hämta energi.

Förgyll vintern med ett julbordspaket, vi har listat 5 underbara julbord på fantastiska hotell, slott och Herrgårdar.

1. Vadstena Klosterhotell

julbord

Vadstena Klosterhotell ligger vackert beläget vid den blanka Vättern, intill den ståtliga Klosterkyrkan. När du bokat ett julbordspaket på Vadstena Klosterhotell äter du ett traditionellt julbord i munkarnas sovsal- en unik miljö med mat av god kvalitet. Självfallet bjuds det även på glögg, pepparkaka och ett stort dessertbord. Gillar du dans bör du boka julbordspaketet på fredagar eller lördagar. Om du fortfarande är hungrig dagen efter julbordet så serveras en stor frukostbuffé.

Läs mer och boka här.

2. Fryksås Hotell & Gestgifveri

julbord

I en av Sveriges äldsta fäbodmiljöer strax utanför Orsa i Dalarnas vackra landskap. Med utsikt över Orsasjön och Siljan får du en unik naturupplevelse innan du möts av varm glögg och pepparkakor. Det stora julbordet står uppdukat och ni får njuta av den goda maten innan ni kan krypa till kojs och invänta en god frukost.

Läs mer och boka här.

3. Brösarps Gästgifveri & SPA

julbord

Hemlagat och smarrigt julbord på vackra Brösarp i vackra Skåne. När ni är mätta och belåtna väntar en varm säng och en god natts sömn. På morgonen dukas en fantastisk frukostbuffé upp, en promenad i de vackra miljöerna är också att rekommendera.

Läs mer och boka här.

4. Fredriksborg

Hotellrum på Fredriksborg

Besöker du Fredriksborg kan du promenera i de vackra miljöerna innan du slår dig ner för att äta ett gott julbord i de hemtrevliga matsalarna. Julbordet består av traditionell julmat och efter julbordet dukas dessert och julgodis fram.

Läs mer och boka här.

Liknande inlägg

Hotell Ängavallen

Semestra i Sverige

Utforska Sveriges fantastiska natur och upptäck dolda semesterpärlor med Countryside Hotels. Att semestra i Sverige är inte bara en möjlighet att uppleva landets mångsidiga kultur

Läs inlägget

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev