Magiska vinterupplevelser i Sverige

Vintern må vara kall, men det är en glimmande och vacker årstid med krispiga mornar och stjärnklara kvällar. De mörka kvällarna och långa nätterna ger dig möjlighet att gå ner i varv och ta dig tid för vila medan de få soltimmarna ger dig energin att uppleva vinterlandskapets unika natur.

Under en hotellweekend kan du njuta av magiska vinterupplevelser! Bli bortskämd med god mat, mjuka sängar och vackra vyer men även promenader och andra upplevelser i den bitande vinterkylan.

Upplev vintern på Tällbergsgårdens Hotell

Vinterbild på Tällbergsgårdens hotell

I en gammal gård bland Dalarnas böljande landskap finner du Tällbergsgården, en familjeägd gård med personlig anda i varje hotellrum. Matsalen bjuder på en vacker utsikt över Siljan. Förutom underbara promenader kan ni utforska omgivningen med hundspann. I Grönklitt kan du åka släde bakom glada Siberian Huskeys.

Du kan uppleva den frusna sjön genom att segla isjakt eller varför inte komma nära både djur och natur med islandshästar? På Tällbergsgården får du möjlighet att både slappna av, vila och hämta energi samt uppleva och äventyra i vinterns vackra landskap.

Läs mer och boka här.

Magiska vinterupplevelser på Hotell Järvsöbaden

Magiska vinterupplevelser på Hotell Järvsöbaden

Med traditioner från sekelskiftet får du uppleva den charmiga pensionattiden på Hotell Järvsöbaden. Beläget mitt i Hälsinglands storslagna natur, i Järvsö, erbjuds möjlighet till rekreation och fantastiska aktiviteter. Med sin vackra natur i omgivningen kan du upptäcka skogen genom mysiga promenader. Gillar du fart så finns dessutom en skidbacke i närheten. Njut av god mat, ett vackert landskap och upptäck naturens vinterlandskap.

Läs mer och boka här.

Njut av vintern på Fryksås Hotell & Gestgifveri

Vinterupplevelser i Sverige

Kom till ro i ett av Sveriges äldsta fäbodmiljöer, ett vinterlandskap som du finner i sagor. Snötäckta gärdsgårdar, små trähus och vackra utsikter över fjället- här finner du både ro och lugn i själen.

Vill du spendera din helg med aktiviteter så erbjuder Frykås både på skidåkning och skotersafari i den vackra omgivningen. En plats för både fart och vila – helt perfekt för magiska vinterupplevelser!

Läs mer och boka här.

Liknande inlägg

Res i södra Sverige

Hemestra – Upptäck smultronstället nära dig

Borta bra men hemma bäst är ett vedertaget uttryck, men stämmer det verkligen? Kanske är “borta bra men gärna nära hem” är ett uttryck som känns mer rätt? Forskning visar på att flera, korta semestrar gör oss lyckliga. Vad kan då passa bättre än en hemester – en minisemester nära ditt hem.

Läs inlägget

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev