Maxa julstämningen på 4 magiska herrgårdar

Julen är en högtid som många av oss förknippar med familj och vänner. Att äta gott, umgås med nära och kära, julpynta och helt enkelt skapa en magisk stämning. När man ska planera och försöka få ihop allt är det dock lätt att känna sig stressad. Vem ska ta med vad, vilken tid ska julbordet dukas upp och var ska alla sova?

Boka en hotellweekend i jul så kommer du ifrån julstressen och pressen hemma. Istället kan du luta dig tillbaka och låta sig bli serverad i någon av hotellens restaurang innan ni sover gott och dagen efter avnjuter en sagolik frukostbuffé. 

Du kanske vill fira jul själv? Då kan det vara lite extra härligt att komma bort och njuta av att vara hemifrån och bara kunna fokusera på dig själv och vad du vill göra. Oavsett hur du vill fira jul finns det paket som passar just dig på något av hotellen inom Countryside Hotels. I det här inlägget tipsar vi om fem magiska herrgårdar som har julpaket.

Fira jul på Dömle Herrgård

Julpaket på Dömle Herrgård Spa & Resort

Gimo Herrgård

Maxa julstämningen på Gimo Herrgård

Ulvsby Herrgård

Fira jul på Ulvsby Herrgård

Toftaholm Herrgård

Vinter på Toftaholm Herrgård

Liknande inlägg

Res i södra Sverige

Hemestra – Upptäck smultronstället nära dig

Borta bra men hemma bäst är ett vedertaget uttryck, men stämmer det verkligen? Kanske är “borta bra men gärna nära hem” är ett uttryck som känns mer rätt? Forskning visar på att flera, korta semestrar gör oss lyckliga. Vad kan då passa bättre än en hemester – en minisemester nära ditt hem.

Läs inlägget

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev